A Heart Full of Love and a Happy New Year 2012

În 2010, în prag de An Nou scriam concluzii și urări. Păstrez urările pentru voi.

“Vă doresc tuturor zile zbuciumate cu sentimente maxime, vă doresc nopţi lipsite de oboseală şi oftat, sfârşit de an zgomotos şi vesel, nebunie şi agitaţie, bătăi de inimă dese şi cascade de râs fericit. Pentru că pe astea ni le amintim. Zilele liniştite şi calme le uităm. Vă doresc oameni noi şi emoţie, lacrimi neastâmpărate şi ţipăt de surpriză, lucruri neaşteptate şi de necrezut, descoperiri, împliniri şi căutări, regăsiri, îmbrăţişări şi joacă. Iubire.
Sunt o persoană destul de morocănoasă uneori, resping, m-ascund şi nu răspund. Dar mă bucur de realizările voastre, de iubirile şi emoţiile voastre, de urările şi cuvintele blânde chiar dacă nu ştiu să răspund la ele.
Cumva mă apăr. Cumva mă protejez. Viaţa mi-a dat situaţii imposibile de suportat şi probabil ăsta e motivul pentru care ştiu să spun lucrurile într-un mod care place şi se lipeşte. N-am cu ce să mă laud, n-am nimic ce poate fi invidiat.
În mijlocul iernii mi-e dor de vară pentru că vara deciziile sunt mai uşoare, declaraţiile mai simţite şi viaţa mai pasională.
Anul 2010 a fost bântuit de regrete. Mi-am văzut regretele plimbându-se pe stradă cu capul în jos şi căştile în urechi, mi-am văzut regretele înjurând, scuipând şi dând cu piciorul la o viaţă bună, mi-am văzut regretele trădând prietenii frumoase sau ştergând cinic sincerităţi împărţite, mi-am văzut regretele bând cafele şi fumând în picioare sprijinite de un bar înalt. În 2010 am plâns mai mult decât credeam că pot plânge, am iubit mai mult decât credeam că pot iubi şi am luat decizii mai grele decât credeam că pot fi nevoită să iau vreodată. Şi în trei zile anul care m-a încercat cel mai mult se va termina.
Voi bea şampania de la miezul nopţii pentru supravieţuitori. Pentru cei pe care 2010 nu a reuşit să-i pună în genunchi. Pentru cei ce nu s-au lăsat doborâţi. Şi care încă au puterea să creadă în 2011.
La mulţi ani, vouă!”

Mie, 2011 mi-a arătat că se poate. Mi-a arătat că oameni frumoși există și iubirea se poate trăi în milioane de feluri reinventate. De la 2012 vreau doar atât cât merit și jumate din binele care îl doresc tuturor. Vreau să zâmbim somnoroși la prima cafea din anul ce vine și să ne gândim la puterea ce o avem să ne îndeplinim toate dorințele.
Vreau în 2012 să învățam să fim fericiți. Sau să ne amintim cum.

La mulți ani, oamenii mei! La mulți ani!

9 comments on “A Heart Full of Love and a Happy New Year 2012

 1. Torden says:

  see ya later :D
  >:D<

 2. Alexandru Petras says:

  frumoase ganduri Liz … legea atractiei sa functioneze din plin pentru tine! la multi ani si sa ne auzim cu bine in 2012 care vine acusi acusi :)

 3. mab says:

  multumesc :)

 4. Andreea. says:

  Happy Green Year! :)

 5. Lucu says:

  La mulți ani Lizule!

 6. Rus Bianca says:

  La multi ani! sa iubim mult si frumos!

 7. Inache says:

  să fim fericiți, deci!
  la mulți ani, Lizu!:)
  >:D<

 8. cami says:

  să ne fericim:P

 9. Ruxandra says:

  2012 sa fie un an minunat pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =