A quiet rain, an opened window, two random cats and a sweet milky coffee

Mă plimb și zâmbesc. Lumea mă percepe tristă. Nu sunt tristă, sunt moale, visătoare și bine. Deocamdată bine. Din ce în ce mai.
Ploile mă odihnesc atât de bine încât n-am putere să mă răzvrătesc pe următoarele weekenduri în care-s consemnată de-un job aiurea.
Mă tatuez banal și neoriginal cu un dreamcatcher mic și personalizat. Ca să sărbătoresc vreo 200 lucrate de mine care atârnă acum de oglinzi, paturi, gâturi sau urechi de oameni frumoși. Cred simplu și imatur în dragoste și libertate. Mi-e milă de unii oameni ce nu-și recunosc complexele și mimează o dragoste de sine falsă dar și de oamenii care își inventează defecte de dragul confortabil al complexelor. Ca și motiv de a rata sau chiar de a nu încerca. Nimic.
Eu cred că am ratat cele mai multe chestii. Doar pentru că am încercat de două ori mai multe.
Îmi propun o săptămână la mare. Patru zile soare turbat, valuri calde și nisip fierbinte și 3 zile ploi răcoritoare, asfalt sfârâind și iarbă udă.
Până atunci descoperim handsome long haired fish providers și griji noi precum temperatura camerei.
Ascultați Auberge.
Până la următoarea depresie sunt fericită. Tare. Cum n-am fost de prea mult timp. Și am în gând câteva persoane cărora le-aș dona, fără regrete, în supradoză, fericirea mea.

6 comments on “A quiet rain, an opened window, two random cats and a sweet milky coffee

 1. tiberiu says:

  eu zic ca erai trista :)

  • Liz says:

   cateodata, cand zic ca-s trista, ma alint… cateodata, cand zic nu-s trista, ma alint… eh, femeie. :) nu trebuie sa fiu luata mai in serios decat ma iau eu… cum spuneam: femeie.

 2. Coloraida says:

  handsome long haired fish providers… :D mai handsome decât… ? :D

 3. Dana F says:

  Tu esti oricum o visatoare incurabila…ma bucur sa citesc ca esti fericita si ca esti bine…am ramas o cititoare fidela ;)…astept pozele cu noua ta casuta :)…:*

 4. Ce-as mai vrea si eu cateva zile la mare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × three =