Atinselea: Sunt o ciudată!

Leapşa de la 5zambete. Lucruri care ar fi normal să nu dar eu da sau lucruri care ar fi normal să da dar eu nu. Şi altele.
 1. nu-mi place îngheţata.
 2. nici sudoku.
 3. îmi place atât de tare să fotografiez oameni şi nu găsesc nici o plăcere în a fotografia peisaje.
 4. nu desenez, nu pictez,  nu cânt. nu ştiu.
 5. urăsc telefoanele mobile. inclusiv al meu.
 6. nu-mi ştiu numărul de telefon deşi am şi un banner imens pe care e trecut. ştiu un singur număr de telefon pe derost.
 7. am peste 20 de inele mari de argint pe care le ador/port/rar pierd şi port mai multe odată în diverse combinaţii.
 8. am o fobie cu atingerile. evit s-ating, evit să fiu atinsă. cine mă atinge intenţionat sau din greşeală şi nu mă feresc, atenţionez sau chiar răspund e special.
 9. nu merg niciodată în spate la maşinile sport în 2 portiere, nu mă duc la solar vertical. un fel de claustrofobie. paradoxal nu îmi este frică niciodată de lifturi sau că pot rămâne blocată. deşi am rămas.
 10. mut mobila prin casă des. foarte des.
 11. nu aş schimba nimic la mine din ceea ce ştiu că este permanent.
 12. am o cicatrice destul de mare şi într-o zonă mereu la vedere. sunt oameni care mă văd zilnic, m-analizează, invidiază, pretind că mă iubesc. habar nu au unde e.
 13. salut zâmbind un poster din oraşul meu aproape zilnic şi de mult timp.
 14. dacă aş putea să renunţ la a avea dreptate majoritatea timpului şi tendinţa de a spune/gândi “ţi-am spus eu!” aş face-o.
 15. ştiu diferenţa dintre a avea tendinţe bi şi a fi bi. e mare.
 16. tu
 Nu credeam că sunt chiar aşa de ciudată… şi m-am oprit la timp.
 Sunt lucruri pe care le spui sau nu. Le arăţi sau nu. Le ai sau îţi lipsesc. Câţi oameni din jurul nostru ar putea bifa lista noastră de ciudăţenii ca fiind lucruri din noi? Câţi oameni din jurul nostru care cred că ne cunosc sau care credem noi că ne cunosc chiar ştiu toate astea despre noi? Câţi ne iubesc pentru ele? Câţi le observă, admiră sau critică? Des ne mulţumim cu unul care le ghiceşte din două-n două şi-apoi le uită. Rar, poate o dată în viaţă, cineva le poate recita şi noaptea în somn ca fiind motive pentru care ne iubeşte.
Feel free to play with it. It’s kinda  mindblowing. Nu pentru voi ci pentru ceilalti.


Staind-Outside
Asculta mai multe audio Muzica

6 comments on “Atinselea: Sunt o ciudată!

 1. Adi Mihai says:

  Ce ma loveste melodia asta…si da, atunci cand cineva iti cunoaste toate ciudateniile astea si chiar te adora pentru ele, poti spune ca ai gasit o definitie a iubirii :)…

 2. Liz says:

  Adi, o definitie din cate?

 3. Lord D'If says:

  Eu nu as numi nimic ciudat din cele scrise de tine. Iti fac eu o lista cu ciudatenii daca vrei, a mea. Faza cu posteru ??!? culmea, am si eu unul cu un Spitfire intr-un balcon.

 4. 5zambete says:

  cel mai mult imi place cand gasesc ciudatenii cu care ma identific si eu, si altii. poate nici nu le realizam pana acum. si imi par normale chiar. avem puterea si dreptul sa fim diferiti.
  hug >:D<

 5. IfeelSoDifferent says:

  Eu ma simt minunat atunci cand fac schimb de ciudatenii cu o persoana pe care abia am intalnit-o. Mereu mi se spune "nu e ciudat ceea ce faci, asta esti tu, uita ce fac eu de obicei, sa vezi asta ciudatenie". Toti avem momente in care ne simtit ciudati, dar sunt lucruri in care ne caracterizeaza, care ne fac unici, in ciudateniile noastre consta unicitatea noastra.

 6. Flo says:

  Amu’ serios vorbind, “ciudatenii”? Nu exista asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =