AziŞi ca să fiu în ton cu lumea v-arăt ceva. Astăzi atât.
Azi pentru mine a fost o zi frumoasă cu adevărat. Şi clar condusă de o melodie. O zi frumoasă-ntodeauna trebuie să aibă melodia ei. A fost o zi cu planuri multe, cu multe rezolvări şi multe schiţe şi idei. Proiecte care iau contur şi-aniversări cu cântece prin telefon sunt sarea şi piperul. Răcoarea lui 7 dimineaţa a făcut loc şi pentru alte stări, senzaţii ce se cam lasă aşteptate.
Şi azi e miercuri şi-am vrut să-nchei ziua frumos. Am făcut planuri pentru mâine asigurându-mi start de zi liniştitor cu bârfe, glas inteligent şi aburi de cafea la 8, şi-apoi un telefon promis când voi realiza că-i joi… sau poate nu… depinde de curaj…
Si trebuie sa multumesc Dinei pentru -stie ea mai bine- ce si pentru inca multe altele enumerate sau nu mai sus… Voi stiati ce sunt haikus??? Eu nu! Acuma stiu si-s fericita ca exista.

Later Edit: Tocmai a plecat Cip de la mine… reclama Dinei a functionat… multumesc amandurora… si mai ales ochilor de vultur ai lui Cip care a recunoscut un fake dupa greseala intentionata (sau nu!) ar trebui sa fie WHERE nu WERE…(nu ati vazut nu?!)

12 comments on “Azi

 1. Claudel says:

  trimite si mie poza aia fara blur :|

 2. Dina says:

  cu plăcere, zise Dina. Ne vedem într-o oră.

 3. Cornelia says:

  Threadless? :D

 4. Liz says:

  fake! :( don’t tell!

 5. richie says:

  Vreau si eu un tricou…Can i get one? Pliz :D?

 6. Liz says:

  claudel, blurul e de la cei 11 12 ani care-au trecut de cand ne-am vazut/cunoscut… e permanent si nu se ia…
  richie, barcuta/balonul va ajunge la tine stai linistit… si tricoul e al tau… il meriti si ca premiul de mult discutat de noi ca ma faci sa comentez mult si des..:)

 7. Claudel says:

  sa-mi zica si mie cineva daca eu citesc ce zice lumea asta pe dos sau chiar nu vrea sa inteleaga… sau poate intelege doar ce vrea… :| confuzless

 8. Liz says:

  pfuu, dina a comentat articolul si-o intalnire a mea cu ea; cornelia, fan threadless, a recunoscut furtul mesajului de pe tricou recunoscut mai jos de mine; richie si-a exprimat o dorinta alintata si-apoi eu te-am refuzat pe tine dar nu si pe richie… iar mai apoi e comentariul tau… e bine, claudel?

 9. Dina says:

  să ştii că n-am văzut

 10. Liz says:

  stiu ca nu ai fi tacut… of!

 11. orangedotgreen says:

  Am aflat si eu de magazinul tau si ma intreb daca s-ar putea face o comanda care sa ajunga pana in Timisoara. Am o prietena a carei zi de nastere se apropie si cred ca un cadou de la tine ar fi foarte interesant :)
  Poti te rog sa-mi trimiti un mail pe orangedotgreen@gmail.com, sa discutam afaceri :)

 12. Liz says:

  Ajunge oriunde… daca ajunge la richie ajunge si la tine…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − fifteen =