Every night is another story

Câți au senzația că ne știu povestea?
Ne-am așezat la masă, încet, una în fața celeilalte și ne-am întrebat direct: cine ești? de ce ești la masă cu mine acum? Chiar dacă ne cunoaștem de prea puțini ani. Da, este o întrebare bună.
***
Nu vreau să mă caute nimeni crezând că o să mă poată iubi. Pentru că nu are valoare chiar dacă o să mă iubească. Vreau să mă iubească brusc cineva care mă cunoaște întâmplător sau nu.
Nu vreau ca cineva care își caută un sens în viață, să vadă în mine sensul ăla și să facă din mine un sens… prefer ca cineva care crede că și-a găsit sensul să se piardă complet când mă cunoaște.
***
Luke, I’m your father! Nooooooooo!!
World, I’m her lover! Noooooooooo!!

***
Toate astea mi se învârteau în cap dimineață după câteva insuficiente ore de somn în lenjeria neagră în care te-ai tăvălit împrăștiind sute de paiete ce au sfârșit lipite pe pielea mea goală.
***
Nu mi-ai zis nimic nou, azinoapte. Știam tot. Inclusiv că mă iubești.
***
Îmi pare rău că mă consumi și mă lași fără cuvinte și nu-ți pot dedica postări în care să te recunoască unii, în care să vorbesc despre nopți când ai gust de cremă de zahăr ars și mirosi a parfum dulce sau nopți în care râzi răutăcios și ți-e foame continuu.
***
Hai să luăm o pauză și să inventăm o poveste ce exclude dragostea. Un soi de aranjament sec. O facem publică. Luăm chipsuri picante, vin roșu și-o prăjitură, ne urcăm în vârful patului și-i privim cum disperă.
În continuare am să iau apărarea gesturilor absurde și ilogice făcute din dragoste recunoscută sau nerecunoscută. În continuare am să îndepărtez oamenii care fac/spun/inventează lucruri absurde fără nici o explicație/finalitate.
***
“Ești inabordabilă!” mi-ai zis… Știu. Tocmai de aceea am oamenii pe care îi am în jurul meu.
***
Ai lăsat semne adânci în mine. Până pe partea cealaltă.
***
E timpul să devii și tu. Inabordabilă. “kthxbye” type. Dar asta-i din altă poveste. În care eu iubesc o cu totul altă femeie.

This entry was posted in frappe.

4 comments on “Every night is another story

  1. mab says:

    copy/paste—>Google translate—>choose German—>hit the listen button—>memorize—>recite.

  2. Iza says:

    Tu ai scris toate astea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + sixteen =