Flip, Sip, or Strip!

Au mai rămas trei zile din anul ăsta. O nimica toată. Sau exact cât trebuie ca să ți se schimbe tot universul. În trei zile poți străbate jumate de continent până la mine, în trei zile pot muri, mă pot îmbolnăvi din nou, mă pot îndrăgosti, îmi pot da demisia (pentru că, da, azi sunt la birou), pot dezerta de la planurile comune de party, mă pot certa cu tine sau mă pot sinucide cu câteva sute de de ce-uri.
În trei zile se poate plănui o superpetrecere de revelion. Cu cât mai multă lume cu atât mai mulți nemulțumiți și mofturoși. Cu atât mai fun dacă everybody will bond. În trei zile poți avea program scurt de muncă, merge la un grătar, vizita un oraș vecin, colinda prin hipermarketuri, bea ceaiuri calde în cafenele mici, conduce fără scop prin oraș, vopsi și tunde părul, cunoaște cinci oameni noi, umple un portbagaj cu băutură, despodobi și împodobi din nou bradul scuturat de pisici, bea opt pliculețe de fervex, lua două salarii, pierde trei kilograme, găsi suflet pereche, pierde suflet pereche, scrie o postare și trimite patru sms-uri erotice. Sau se poate dormi. Mult. Cu pauze de nimic.

Unele depind de alegerea mea/noastră. Unele nu. Unele depind de alte alegeri. Unele dau alte opțiuni.

Eu aleg să sfârșesc anul ăsta pe ton vesel. Cu zâmbet și păr tapat. Aleg un 2013 bun. Curat. Și neapărat cald. Dar sălbatic, nebun și pasional. Plin de schimbare, călătorii și sentimente. Aleg să fac nu să dorm, să iubesc nu să mă cert/invidiez/fiu geloasă, aleg să zic și demonstrez nu să tac, aleg să vin nu să plec, aleg să nu mai aștept. Aleg să ceva nu să nimic.

Vă doresc pârtii cu zăpadă curată, cărucioare de market pline de sticle cu băuturi fine, carduri alimentate, mașini puternice, case calde, frigidere pline, fulare parfumate, tangouri la sentiment, numărătoare inversă plină de optimism, sărut fierbinte la 12 noaptea, îmbrățișări în grup, șampanii pe covor și neapărat un suflet în care să vă oglindiți perfect.


 

This entry was posted in frappe.

2 comments on “Flip, Sip, or Strip!

  1. mab says:

    Spray colorat pentru buclele tale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =