Fu

A trecut IBG #12. A fost plictisitor. Îmi pare rău. Dar chiar a fost. Câteodată poate nu suntem compatibili în dispoziţii. Şi pentru data viitoare o să mă gândesc mult mai bine şi o să organizez ceva special. În memorie am nedetronate întâlnirile 8 (în Fashion Club unde ne-am distrat maxim, am dansat şi am cântat la muulte chitări) şi 10 (tot în Geenie şi a ieşit genial atunci).
 Azi m-am delectat câteva minute urmărind un frumos cuplu cum se săruta moale şi ud, m-am bucurat de Puf deşi credeam că nu o să mă, m-a încântat Vera cu zâmbetul ei frumos, m-am bucurat că au mai venit Corina care e fină şi râde frumos, Andruskuta de care mai auzisem ocazional si al carei blog nu se mai incarca. Adi e în aceeaşi dispoziţie oricând şi oriunde. Simona şi Radu sunt minunaţi şi ei şi cred că au fost singurii care chiar făceau eforturi de socializare. Ei o fac natural. George mic care a zâmbit larg şi altfel toate cele 11 minute cât l-a îngrămădit pe canapea Pici şi-apoi a plecat băgând o scuză despre un proiect dat de George mare căruia îi mulţumesc special că a venit. Lord D’If. Fany şi a sa prietenă frumoasă şi timidă, Andreea (sper că mi-am amintit bine),  care m-au surprins plăcut. Cip, nins şi nereuşind să stârnească destule polemici cât să anime atmosfera.
 S-a dicutat despre căsătorie, s-au cuplat pisici, s-au trimis poze din telefon în telefon, s-au probat căciuli şi au circulat cărţi ca la sdc. 
 Tot din azi fac parte şi sărutul răcit al Dinei, noua tunsoare a Danei şi zâmbetul fâstâcit al lui Vivi.  

This entry was posted in Blogl.

5 comments on “Fu

 1. Al3x@ says:

  :) da, ti-ai amintit bine.Multumesc pentru compliment, si cred ca timiditatea a aparut datorita faptului ca eram pentru prima data acolo,asa ca nu ma puteam implica suficient in discutii.
  Alte idei pentru urmatoarele intalniri sunt binevenite :)

 2. Liz says:

  Multumesc ca ati venit. Desi nu ati avut cel mai fericit start. Poate apareti odata cand o sa iasa distractie mare. In ninsoare era un pic mai fericita atmosfera decat la noi acolo pe fotolii. :)

 3. George says:

  uu…apar si eo in post :)..
  intrebare: care crezi ca e motivul real pt care am plecat ? :) ..

 4. George says:

  app.. ai numarat 11 minute?. parca erau mai multe …:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − eight =