I crave for your scent sending shivers down my spine

Beau vin roşu într-o cameră cu lumina difuză. Nimic nu e cum ar trebui sau nu se simte aşa. Starea bizară şi unică de durere disperată în stomac îmi dă senzaţii pretenţioase că plutesc. Lumânările cu aromă de cafea le-am stins inhalând fumul de ceară arsă. Mirosul de liliac al lămpii parfumate îl dedic cui merită. Pachetul cu shaorma mă invită să-l arunc. Nu m-am atins de el. O femeie frumoasă şi caldă a reuşit să mă vindece pentru ceva timp ca mai apoi zâmbetul tău să mă facă să uit de pielea ei albă. Nu e prima oară. Mi-am zgâriat neputincioasă genunchii goi plângând până să-mi vină salvarea de la un pirat dubios ce are ca ocupaţii preferate cântatul la chitară şi desenatul ouălor crude cu marcarul. L-am lăsat să mă salveze cum o face de fiecare dată.
 Şi-am să montez bradul, am să umplu camera cu lumânări şi am să te mai aştept o ultimă dată moale şi alintată cum ştiu că îţi place. Promit să nu-ţi evit sărutul şi nici atingerea şi să mă înfior de parfumul tău în cea mai satisfăcătoare îmbrăţişare din câte există. Cadoul tău de Moş Nicolae stă nedesfăcut. Probabil i se va alătura cel de Crăciun. Mirosul camerei mele este pentru un pirat curajos şi nesperiat de lacrimile mele. My musical mood e dat de tine deci ţi-l dedic împreună cu lacrimi simetrice şi sincronizate. Şi oja roşie, şi clementinele nedesfăcute şi nedoritul iz de tutun. Şi pagina din agendă ruptă sub ochii tăi. Mâine voi fi alt om şi o să-mi lipsească durerea asta. De ce simt că ar trebui să ieşi din baie sau să apari leneş din dormitor? De ce, cu privirea fixă de zombie, opresc muzica crezând că mă strigi iritat că nu sunt lângă tine?

 

HIM – Gone with the sin
Asculta mai multe audio Muzica

3 comments on “I crave for your scent sending shivers down my spine

  1. IfeelSoDifferent says:

    Lacrimile tale pierdute in muzica cu miros de clementine nedesfacute chiar se opresc in vocea acestei fiinte. Imi si imaginez o lacrima oprita intr-o voce…

  2. Liz says:

    Ifeelsodiff, muzica a cantat prea mult, am plans pana n-a mai curs nimic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 4 =