If you love your books, let them go!

Nu știu de unde să încep să vă povestesc cum a fost sâmbătă la Schimb de cărți. O să-i dau număr. Nou nouț. Și o să fie SDC #2, chiar dacă s-au mai organizat vreo 20 înainte de acesta. Acum le organizăm proaspete. Urmează în decembrie SDC#3.

A ieșit exact cum trebuia să iasă. Adi a ales locația. Casa Gustului e o ceainărie care arată exraordinar de frumos, e pe strada Arieșului unde am făcut eu școala generală deci mi-e dragă și zona, e aerisită, cu tavan înalt, tablouri frumoase și ceaiuri geniale.

Vă mulțumesc mult celor care ați venit (sper să nu uit pe nimeni): Adi – pentru că organizează, le gândește bine, se ține de cuvânt și e un tip super fain, Elena – pentru că mi-a predat efectiv ștafeta în organizare, Adi – pentru că nu-mi imaginez socializare, discuții sau dezbateri fără el, Andreea și Andrei – de mult n-am mai cunoscut niște oameni atât de frumoși și calzi, George – pentru că vine de la Brăila pentru a participa, Ana – pentru că de obicei apare unde au loc evenimente frumoase, și a apărut și aici :), Andreea – pentru că înfrumusețează întotdeauna un colț de eveniment organizat de mine, Oana – pentru hohotele colorate de râs de sâmbătă și pentru prezență, discuții și susținere, Adina – pentru că a venit, a adus cărți bune, ne-a zâmbit, ne-a povestit și recomandat (La mulți ani!! Azi e ziua ei!), Aida – pentru prezență și existență, Pavel – cel mai tânăr cititor, activ în discuții, zâmbitor și foarte atașat evenimentului și Dragoș – care ne-a făcut poze din toate unghiurile posibile, ne-a amintit de viniluri și ne-a zâmbit fermecător.

Random s-au mai întâmplat: ceaiuri cu whiskey, torturi cu ciocolată, semne de carte personalizate cu SDC Galați, cafele servite cu tot fastul, sticle de vin clătinate, perii cu mecanism pentru periat pisici, cuiere mișcătoare, recomandări de cărți, strângeri de semnături Greenpeace, discuții despre religie, cărți povestite, spoilere, Adi – preotul, comparații de obiective de la aparatele foto, glume, hohote de râs, păreri și prietenii.

Schimb de cărți este o inițiativă Bookblog. Weekendul acesta care a trecut, evenimentul a avut loc în mai multe orașe. La fel ne vom sincroniza și la următoarele. Adi îl organizează în proporție de 90%. Eu doar apar și mă laud că îl organizez eu. :) hehehe knowing/meeting the right people… what a life…

 

4 comments on “If you love your books, let them go!

  1. rrimuna says:

    și mie mi-e dor, pare frumos ce faceți voi acolo. numai că nu știu când aș putea să ajung. eh. cine știe. vreodată.

  2. […] Eu și Adi vom fi acolo cu masa plină de cărți. Ca de obicei. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − 12 =