În aşteptarea primei ninsori

(foto)

 Vine un timp în care aştepţi să renaşti în orice clipă. (P. Giddings)
 Am reuşit să mă ascund. De lume, de invidie, de intrigi şi exagerări copilăreşti. Mi-am păstrat zâmbetul fericit pentru nopţi cu lună plină, cu pahare de cola cu wiskey şi prieten cu glas moale şi complice. Mi-am păstrat îmbrăţişarea pentru seri calde în compania unui bărbat frumos întins pe canapeaua mea roşie şi pahare de vin roşu. Mi-am păstrat pasiunea pentru acel ceva dinăuntrul tău care îmi răspunde doar mie. M-am hotărât să trăiesc doar la adăpostul oamenilor care ştiu să mă iubească cum vreau eu şi care îmi acceptă modul de a-i iubi înapoi.
 Muzică bună, cărţi împrăştiate pe fotolii, cafele calde în căni termosensibile şi o aşteptare. Am apăsat butonul de standby pentru restul lucrurilor ce vor o rezolvare. Zâmbesc şi dansez în casă, în faţa unui pisic confuz. 
 Teoriile fantastice despre mine în minţile multora se prăbuşesc încet încet. Şi poate le revine imaginea mea clară la loc. S-a mai întâmplat!
 Poveştile sunt pline de inimi sfărâmate din iubire doar pentru că poveştile sunt pline de iubire.

This entry was posted in Coffee.

10 comments on “În aşteptarea primei ninsori

 1. 5zambete says:

  nu e nevoie de inimi sfaramate. eu le vad intregi, frumoase, implinite. toamna se formeaza cele mai dragalase povesti de iubire. si iarna e blanda.

  abia astept zapada si eu. dar pana o sa ninga la Constanta, o sa ma hranesc cu poze de la voi..

  big and warm hugs >:D<

 2. Liz says:

  :) warm hugs feel good

 3. Monkey-Claudiu says:

  deci iubirea duce la inimi sfaramate

 4. 5zambete says:

  eu nu sunt de acord :) nu toamna.

 5. Liz says:

  Hai maa… esentialul ca sa ai inima sfaramata e ca sa iubesti… nu toate iubirile duc la inimi sfaramate doar ca toate inimile sfaramate au clar ca si cauza iubirea!… Nu exagerati… Nu as da inapoi nici o iubire doar ca sa dispara dezamagirea si regretul inimii sfaramate… Sentimentul atins atunci e cel important!

 6. delaskela says:

  asa e, esentialul e sa fie pline de iubire

 7. Ana says:

  Poţi sparge sticla unui ceas, îi poţi zdrobi tot mecanismul însă bateria – cea care îl face să ticăie – e cel mai greu de distrus. Poţi simţi uneori că inima ţi-e sfărmată însă ea rămâne aproape intactă, îngropată sub sentimente şi vise făcute ţăndări. Inima ta are clipa ei de renaştere

 8. Liz says:

  …inima mea are clipa ei de renastere… ce frumos…

 9. ammelie says:

  Blogul tau are ceva… familiar, cred ca este cuvantul. Si mai cred ca o sa il rasfoiesc cu placere. :)

 10. Liz says:

  multumesc, ammelie, mai treci..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + thirteen =