Inspiring

…a misguided philosophy…

Îmi trebuie o situaţie, o creez, vreau un om, îl inventez, o senzaţie, o caut până o găsesc. Obsesiv imperceptibil, dur cu zâmbet moale. Nu vrei să fii duşmanul meu. Ai senzaţia că te cred? Pentru că te las să te agiţi zgomotos pe lângă mine? Îţi zâmbesc tolerant. Nu răsufla uşurat când nu te-ntreb nimic şi când accept încet motive. Răsuflă uşurat când scot şi ultima fărâmă de idee din gândurile tale pe subiectul ce mă roade. Atunci suntem încă în plan. Inspirational. Trădările sau minciunile din dorinţă sau din prostie le iert. Pe alea făcute din răutate le răzbun. Când nu se răzbună singure. Nimănui nu-i iert răutăţile gratuite. Îmi este indiferentă invidia bolnavă şi nerecunoscută pe fericirea mea. M-amuză interesul şi presupusul lucrurilor sau oamenilor care mă satisfac. Şi în ce mod. Subiect la care rămâneţi doar cu presupusul. Şi cu privirea mea satisfăcută.
 
 G îmi zâmbeşte bestial dintr-un colţ de canapea pe terasă la Daily. Nefiltrată rece şi pisici cotropitori. F arată serios, matur şi îndrăgostit. Insatiable. S îşi ridică marginea rochiţei scurte să îmi arate un vas de sânge fin pe pulpă, conştientă că privirea îmi alunecă altfel pe pielea ei. Another insatiable one.
 
 Dragostea unei femei o câştigi puţin mai greu. Pasiunea o trezeşti mult mai uşor. Cu o cantitate infimă de alcool pe fond muzical superficial. Lucru care mă bucură. Un alt lucru care mă bucură este că eu nu mă încadrez în acest tipar dar femeile care îmi plac, da! De fapt mă încadrez. Pe muzică puţin mai grea.
 
 Vreau unghii negre, muzică tare, pepene rece şi gel de duş marin.
 
 Bârfă moale, dor de tine, vise erotice şi tremur de genunchi. Toate transformate în geamăt ud, puls crescut, bretele rupte şi urme pe umeri bronzaţi.
 
 Doar aerul de munte mi-ar permite, azi, să dorm încolăcită pe tine.

4 comments on “Inspiring

 1. Kaos Moon says:

  asta nu se comenteaza, se traieste:)

 2. Liz says:

  Kaos, bai, ma sperii… in primul rand asta e replica potrivita pentru fiecare post de-al tau nu de-al meu si in al doilea rand nu pot sa te vad asa contemplativ cuminte cum imi suna tonul tau lucru pentru care iti multumesc frumos…

 3. Kaos Moon says:

  @LIz : menirea mea in viata e sa te sperii pe tine; apoi sa ma sperii pe mine… hihi

  apoi, replica era pentru post-ul asta nu pentru fiecare…

  in al treilea rand, dupa ejaculatie devin pentru o vreme contemplativ cuminte… asa se intampla la maimutze, aud ca s-a transmis si la oameni hi hi

 4. Liz says:

  more like you! thanx again!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − one =