Lacuna Inc

Este pentru prima oară în viața mea când aș șterge tot. Este prima oară când înțeleg pornirea de a sigila și ascunde amintiri, de a închide blog, a șterge pozele de pe laptop, de a schimba decorul, prietenii, familia și pisicile. De a reinventa lumina fiecărei zile și întunericul nopților următoare. Este pentru prima oară când înțeleg că reinventarea se face amputând din tine pentru tine nu doar ascunzând de alții.

Mi-aș vopsi părul turcoaz și te-aș lăsa să mă iubești în timp ce mă uiți. Aș fi o clementină perfectă. Și poate rememorând spre început, cu ani în urmă, vei vrea să retrăiești, poate păstrezi, sau reînvii un sentiment.

You’€™ve molded me so I’€™m good to no-one else but you. That is what should slowly disappear into nothingness.

Dar n-am să șterg nimic, n-am să uit nimic și n-am să ascund nimic. N-am să neg nimic, n-am să las să treacă pur și simplu și n-am să tac. Am să lupt. Pentru mine. Nu pentru tine.

2 comments on “Lacuna Inc

  1. boss says:

    hey hey. nu te prosti. fara de-astea. eu am sters vreo 3 bloguri pana acuma si cacat. fantomele vin orunde ai merge. cred ca ai observat deja, ca tot ne citesti in paralel. deci da. cel mult bagi un lacuna coil – our truth si keep calm. and kill people in your mind.

  2. sam says:

    si uite ca iar i-a disparut blogul. nu scriem cand suntem fericiti, nu? fantomele raman fantome si e dureros ca nu sunt cate una pe rand, ci vin in grupuri.

    are dreptate boss, omoara-i pe toti, fi doar tu cea care contezi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =