Let’s Blog It!

Galatiul are cativa bloggeri buni si lor ma adresez acum pentru ca blogurile noastre sunt citite si astfel initiativele frumoase pot fi facute cunoscute. Am sa va explic despre ce este vorba in linii mari. Mi-a sunat minunat si clar am fost de-acord sa promovez evenimentul si sa ma si ofer voluntar initiativei. 

Doar pentru că te muţi cu 2 metri mai departe de o grămadă de gunoi când ieşi la picnic, asta nu înseamnă că mizeria nu mai e acolo. Doar pentru că alegi să te uiţi în altă parte, asta nu înseamnă că în apele râului care îţi alimentează oraşul cu apă potabilă nu plutesc zeci de mii de PET-uri şi pungi. Doar pentru că nu fotografiezi şi munţii de gunoaie când pleci în vacanţă, asta nu înseamnă că ei nu erau acolo.
Ce-ar fi să schimbăm foaia? Ce-ar fi să ne notăm în calendar o dată importantă pentru fiecare dintre noi: aceea în care sute de mii de români au spus ”Stop!” şi şi-au curăţat ţara de PET-uri, pungi şi hârtii lăsate de alţii, purtate de vânt şi apă în cele mai frumoase locuri din România? Nu ne permitem să ne cumpărăm o ţară mai curată, şi nici nu am avea cum, dar putem să o curăţăm noi! Într-o singură zi s-o curăţăm pe toată! Să ne mândrim din ziua următoare că avem o ţară curată, că am scris istorie, că am acţionat împreună măcar pentru o zi!

Noi, bloggerii din Galati, nu ne-am mai intalnit de mult. O faceam la IBG-uri. Cati voiau si puteau veni. Prin urmare anunt si Intalnirea Bloggerilor Galateni pe 5 septembrie, duminica. La ora 1 in Geenie Cafe, care este deja implicat. Explicatii incluse.
Eu ma implic, vreau sa vad cati dintre voi mi se vor alatura. Cu un poster si un articol.

Detalii pe Let’s Do It Romania. Pe Let’s Do It Galati pagina de facebook si pe Geeniecafe pagina de facebook si site.

Pe langa “Let’s do it Romania!” si “Let’s blog it!”, haideti totusi sa ne intalnim pe 5 septembrie sa bem o bere, sa vorbim despre page-rankinguri si pozitii in topuri si pana la urma sa socializam.

Let’s Do It, Romania!

This entry was posted in Blogl.

7 comments on “Let’s Blog It!

 1. Docica says:

  eu, daca o sa fiu bine pe 5 septembrie, apar in Geenie Cafe. daca nu, va urez sa aveti parte de distractie.

 2. rrimuna says:

  s-ar putea să apar şi eu la vreo bere. dar nu promit.

 3. S says:

  S-ar putea să apar și eu :)

 4. Glen Glen says:

  E bine ca bloggerii cititi sa promoveze evenimentul.

 5. Iulia Mihai says:

  Ma gandeam eu cand apare o initiativa si p'aci :D

 6. septimia says:

  ce dragut :X

 7. Virtual Reality says:

  Bine ca e-ai gasit fix de ziua mea sa faci asta ;)
  Cu o seara inainte imi facusem eu ziua acolo, a 2-a zi m-am trezit la cerere insistenta :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + seventeen =