Ma joc…

Astazi e joi. E cea mai grea zi a mea din saptamana. Toata lumea are o zi din saptamana care e cea mai grea pentru el. Parca ziua aia te sleieste de ultimele puteri inainte de a incepe. Numai gandul la cate ai de facut, cati trag de tine si in cate directii, te oboseste inainte sa incepi. Astazi am dezertat. Am plecat sa ma joc. Zambet fara sa stiu de ce.

2 comments on “Ma joc…

  1. Oana Anca says:

    Eu am dezertat ieri; 4 ore! A fost soare, a fost cald, a fost o colega, au fost rasete, au fost pantofi cumparati in timpul programului de lucru, a fost baterie descarcata c-am uitat farurile masinii pornite, a fost si-un pic de banca si de Registrul Comertului (dar nesemnificative picurile respective din punctul nostru de vedere), si-a fost muuulta, multa energie si voie buna!
    Iti doresc o astfel de zi azi si-n acele zile de joi cand te simti coplesita.

  2. Liz says:

    Sunt convinsa ca primavara face lucrurile astea cu noi. Astazi armatele lumii rascoleau pamantul sa ma gaseasca. Eu ma jucam! Ha! Tipau problemele nerezolvate… iar eu eram un zambet toata. Multumesc pt. urare si stii ceva? Premeditat voi dezerta si maine daca vine iar soarele la intalnire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × two =