Mai sunt bloggeri prin orașul ăsta?

E titlul, pornirea, întrebarea și inițiativa lui Răzvan. Pe care o susțin.
El e unul dintre cei mai vechi bloggeri gălățeni pe care îi cunosc și care a fost prezent la majoritatea întâlnirilor organizate de Cristi sau de mine de-a lungul timpului.

Am citit multe despre întâlniri și comunități de bloggeri. Am reușit să strâng mult timp laolaltă 10 – 15 bloggeri din orașul meu aproape lunar. Și sunt bloggeri gălățeni care chiar sunt vizibili online.
Iată propunerea lui Răzvan, în exact cuvintele lui:
“M-am gândit să încerc să fac o bază de date cu toți bloggerii gălățeni, iar dacă cei din Brăila vor vrea să se înscrie în acesta listă, sunt mai mult decât bine veniți. Această lista este sub forma unui newsletter prin care bloggeri vor fi înștiințați de întâlniri, de eventualele campanii în care s-ar putea implica, precum și de diverse subiecte de interes comun.”

Am completat formularul. Urmează să organizăm o întâlnire și probabil să aflăm de la Răzvan răspunsul la întrebarea din titlul postării.

Eu sunt blogger din Galați și vreau să știu când sunt întâlniri, eventuale campanii și alte subiecte ce țin de a avea blog.

3 comments on “Mai sunt bloggeri prin orașul ăsta?

  1. Kali says:

    Unde se completeaza formularul?:D

  2. Torden says:

    … mmm… eu unul nu-s inca mare fan adunari de genul, dar nu strica sa fiu la curent cu ce se mai intampla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 4 =