Nimic nou sau interesant

M-am luat la trântă efectiv cu câteva frisoane şi-o migrenă. Iaurt, algocalmin şi un covrig uscat. Încerc să mă refac şi să clipesc fără să-mi usture ochii. Vreau acasă cu ceva bun, umbră şi linişte. Îmi vâjâie absurd câte-o idee cretină. O neg. Respir forţat. E vremea să îmi iau vacanţă de două săptămâni la mare pe-un sezlong de plastic şi-o briză ce spulberă nisipul fin. Sau la bunici la ţară pe un hamac în dimineţi răcoroase şi dupamiezecaniculare la poalele muntelui. Sau mai rezist cât mai rezist şi-apoi îmi iau vacanţă cât o viaţă. De-acum încolo.

This entry was posted in Coffee.

7 comments on “Nimic nou sau interesant

 1. S says:

  Se potriveste un : "Living on Earth is expensive, but it does include a free trip around the sun!" ? :P

 2. Liz says:

  Every year!! genial! Multumesc, S…

 3. Evergreen says:

  Liz, vreau si eu. La mare si la bunici. Wai, mi s-a zburlit pielea numai gandindu-ma

 4. Ruxi says:

  Vacanta. Mare. Soare. Plaja. Hamac. Carte buna. Relaxare.

  Ce bine suna!

 5. Liz says:

  Doamnelor si domnisoarelor, eu cred ca a dat putin caldura, aerul de vara si mirosul de vacanta si nu ne mai sta gandul la munca, scoala sau treaba… vrem lene moale, vrem carti bune, bronz si soare… Si o sa le primim pentru ca meritam…

 6. Axl Teo says:

  Ieri m-am intalnit cu o femeie frumoasa pe strada. Avea ochi caprui si purta lejer o fusta lunga ciocolatie si bea dintr-un pahar de plastic cafea fierbinte in inghitituri mici mici, castile in urechi, cre'ca vorbea la telefon pentru ca zambea din cand in cand. Si pentru 2 minute jumatate cat am urmarit-o cu privirea am iubit-o nebuneste de la varful tenisilor de sub tivul fustei botite pana in varful suvitelor de par care insistau sa-i intre in cafea. Atat.

 7. Liz says:

  Alex, esti bolnav de vara! Viziuni, morgane si iubiri de doua minute jumate! Clar, esti bolnav…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + eleven =