People like you are the reason people like me need medication

Just a joke. M-a ajuns oboseala după o săptămână plină. Când n-ai noroc la cărţi de joc ai noroc în dragoste. Jumătate de seară m-ai iubit, jumătate nu. Trecut de miezul nopţii. Baie fierbinte păzită de pisică neagră şi intrigată de spuma plutitoare. Citesc o carte mov despre o pisică deşteaptă (o carte deşteaptă despre o pisică mov – ce chestie!). Am citit-o online. Am pariat pe cartea asta pe atunci nepublicată. Acum are altă savoare când dau pagină după pagină.  
  
 You are gonna be the one who saves me… ? (Oasis pe Rockfm) 
  
 Mi-am făcut planuri pentru sfârşitul ăsta de săptămână. Planuri să nimic. Inbox gol. Inbox pliiin. Salvat. Previzualizat şi publicat. Mi-am dat seama de prima impresie pe care o fac eu sub forma primului gând în mintea interlocutorului: ‘Ma sperie!’. Sigh… Eu, care mă manifest calm şi cald?! Eu, care nu mă bag în seamă ci îmi ocup spaţiul meu analizând şi niciodată cerând dar întotdeauna acceptând? Eu, care nu ştiu decât să iubesc, să cresc pisici, să beau cafea şi să fac brăţări din noduri? Eu. Sperii pe toată lumea. Condiţie esenţială ca să rămână lipiţi, mai apoi, forever de mine.   
 Anul ăsta o să fac multe cadouri de Crăciun. Pentru toată lumea. Zic. Până îmi trece. 

6 comments on “People like you are the reason people like me need medication

 1. Monica says:

  Genial titlul! Si eu nu-l iau deloc in gluma.
  Imi permit sa-l afisez la status, courtesy of Liz :)

 2. Liz says:

  Monica, stii cand spui ceva dur si cand vezi pe fata celuilalt schimbarea indulcesti cu "glumeam…" dar adevarul ramane undeva acolo la primul moment… e aceeasi faza… adevarata si ca sa-i tai din duritate… just a joke… :)

 3. Monica says:

  :) Inteleg, numai ca majoritatea care te fac sa te simti asa, nu merita nici acel "just a joke". Cel putin persoanele pe care le am eu in minte, nu merita :)

 4. elenagavrila says:

  Probabil ca se întâmplă asta cu speriatul doar la oamenii care nu ştiu cum sa ia un om cu bun-simţ veritabil. "Oare e aşa cum pare?" "Poate se preface.." "Nu ştiu ce-i cu omul ăsta, mă sperie că nu ştiu ce-i cu el."
  :*

 5. shmeny says:

  ma bucur ca ai ajuns la carte, Liz, sau ea la tine.

 6. Liz says:

  Si cand o sa fiu pregatita sa ma despart o perioada de ea pot sa o trimit intr-o plimbare la Bucuresti pentru o semnatura?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + five =