Rings on my toes

 

Colega mea se învârte pe lângă mine într-o fustă mov înflorată și-n pantofi de saten cu flori lucioase. Gypsy look. Și-i și vreme dinasta nici foarte fierbinte, nici răcoare dar strălucitoare. Numai bună de ascuns între eșarfe transparente de voal colorat, cu o carte bună și-un nes cu lapte.

Am adoptat multe aspecte gypsy boho style. Ador culorile stridente și texturile, port brățări multe și colorate, port inele pe aproape toate degetele, port brățări la gleznă, port inel pe un deget la piciorul drept, am mai mulți cercei în fiecare ureche, am părul lung și negru cu șuvițe colorate de ață în el, îmi plac fustele lungi și rochiile vaporoase, eșarfele colorate și florile în stare naturală, întotdeauna mi-am dorit o florărie, un magazin plin de găleți de flori proaspete, am canapelele pline de perne moi și pisici negre și sunt o fire boemă. Îmi plac focurile de tabără, contemplatul stelelor în nopțile senine de vară, muzica trubadurilor și mersul în picioarele goale. Mă fascinează lucrurile tradiționale indiene, mexicane, gypsy, turcești și orice implică culori, handmade și nebunie.

Îmi trebuie un car-caravană și-un glob mare de cristal. Vara e cel mai fain stil de înfășurat în. Boho Style. Tot ce e bohemian, hippie, indian, free and colorful.
Inspirații de-aici:

Bohocircus
That bohemian girl


10 comments on “Rings on my toes

 1. tiberiu says:

  asa si? nu prea am inteles ideea, poate ma luminezi tu :))

 2. Dina says:

  Cât despre mine, pot să-ți spun că am bocanci cu flori și consider că asta e deosebit de boho, pentru că le anulează însăși propria bocăncie și fioroșenie.

  Cât despre pin, Lizuca știe abjectul adevăr și slăbiciunea mea. Ca un om mare.

 3. Roxana says:

  De ce nu si “inele pe aproape toate degetele” de la picioare? :)) Si bratari la care glezna? Stanga, dreapta sau amandoua? :P Si eu sunt mare fana bijuterii de picioare, si imi place sa port cat mai multe :))
  Ps – barefoot sandals ai incercat? S-ar potrivi foarte bine stilului tau; eu le consider “incaltarile” perfecte :))

 4. Lina says:

  nu inteleg de ce tinutele florale sunt considerate ‘gypsy’… Sau poate ca fusta inflorata+pantofi inflorati sunt too much si devin ‘gypsy’…@_@

  • Liz says:

   nu toate lucrurile inflorate sunt gypsy… depinde de culori, dpinde de stilul in care le combini… pot fi flori pastelate si esti romantic/french/Paris style… sau brodate si asortate si esti hippie sau doar in relief si uni si esti 60’s :) zic si eu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − one =