SCHIMB DE CARTI GALATI

Reluăm întâlnirile Schimb de Cărți în Galați! Cine vrea să bea un ceai cald sau o cafea tare, să ne recomande o carte sau să ne ceară voie să plece cu o carte acasă, cine vrea să își promoveze propria carte, cine vrea să ne citească un pasaj dintr-o carte sau să ne povestească un roman întreg este așteptat duminica asta, ora 14 și 2 minute în Geenie cafe. Ne recunoașteți ușor pentru că probabil o să avem câteva cărți pe masă și zâmbete largi pe față.
Unde: Geenie Cafe
Când: Duminică, 14 octombrie 2012, ora 14.02
Organizatori: Luiza Tofan și Adrian Bot, bloggeri gălățeni.

Eu insist să apar la fiecare SDC pentru că acolo mi s-a pus prima oară în mână Anais Nin şi-am rămas cu o obsesie pentru jurnalele ei, la un SDC mi-a fost recomandat serialul The Big Bang Theory pe care îl iubesc, acolo s-a vorbit despre filmul Man from Earth care mi-a plăcut mult şi fiecare întâlnire e frumoasă în felul ei. S-au mai întâmplat în trecut, random, beri nefiltrate, plăcinte cu mere şi scorţişoară, bancuri şi glume, discuţii despre muzica folk, discuţii despre generaţii, dragoste şi vârstă, cafele, sfaturi, zâmbete şi oameni faini.
Toată lumea este invitată. Toată lumea este aşteptată. Cu sau fără cărţi. Citiţi despre SdC pe Bookblog si pe facebook.

13 comments on “SCHIMB DE CARTI GALATI

 1. rrimuna says:

  aww, da, susțin de la distanță. ^_^

 2. Liz says:

  :) Mi-e dor de SdC marca rrimuna. Si de SdC facut de Cornelia. Sau Elena. Ce vremuri, ce vremuri…

 3. rrimuna says:

  eh, au fost vremuri frumoase, dar sunt convinsă că or să fie vremuri minunate și la SdC marca Liz *hug*

 4. […] dar sunt prea departe de el de data asta. schimbul de cărți e organizat de liz, uitați aici anunțul. duceți-vă, îmbrățișați inițiativa ei și mai ales pe ea. eu pot doar să zic mai […]

 5. […] Lizu a scris deja despre asta așa că ar fi fain mai întâi- sau după, cum preferați- să treceți pe la ea pe blog și să vedeți ce are ea să vă spună. Propunerea de a colabora pe chestia asta faină a venit tot din partea ei, undeva luni. Aveam programat altceva pentru week-end dar din moment ce a picat am zis DA! cu cel mai mare entuziasm. Sper să faceți și voi la fel! […]

 6. Sorina says:

  As veni, dar cine mai vine? Si o sa fiu cea mai tinerica de pe acolo?:D Am 17 ani. Mi-ar placea sa citesc cateva pagini din cartea pe care am inceput sa o scriu.

 7. richie says:

  SdC TM saluta reinvierea SdC GL. Sau West Coast looks over East Coast with joy.

 8. Tudor says:

  Felicitari pentru aceasta initiativa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 2 =