Summer me now

Anotimpul ăsta plin de căldură infernală, nopți cu fulgere și tunete zguduitoare și aer greu de respirat, ne dă așa o energie în a face planuri, o încredere în viitor și un soi bizar de îndrăgosteală fizică. O fi de la hainele puține, umede și lipite de corp, o fi de la halucinațiile cu țărm de mare albastră, o fi de la gradele în plus…
Toples? Mnu. Sâni albi pe corp bronzat mi se par mai super duper hot.
Pălărie mare de paie… neapărat. De la vânt se încurcă întotdeauna funda. Bangles. Rainbow shake. Must have. Cafea turnată în forma cuburilor de gheață și-apoi ronțăită în mașină. Ai luat prosopul? Loțiunea? Poate-ți uiți mărgelele la gât să te bronzezi cu buline!
Vara ți se dilată gândurile și-ți dai seama cât de liber ești. La drum, se pleacă vara.
Știi să înoți? Azi mâncăm piersici mari și zemoase și neapărat porumb fiert. Seara bem Jager. Pentru că sărutul alcolizat și mentolat e startul nopților de dans nebun cu ghirlande de flori, ca în insule, agățate de gât și glezne.
Vara, locurile unde nimeni nu te întreabă cine ești ci doar ce vrei să bei și ce vrei să asculți, sunt mai numeroase și-apoi avem iarna de buginit în casă sub pilote.

Sumer me now, pretty lady!

4 comments on “Summer me now

  1. aproape mab says:

    puncte puncte puncte puncte si punct

  2. M-ai facut sa ma simt libera pentru 3 minute. Am vazut chiar si o plaja si sanii albi pe trupul bronzat.

    • Liz says:

      :) te-am facut sa-ti amintesti ca ESTI libera in doar 3 minute. Si ti-am amintit cum arata un trup bronzat cu sani albi. Ti-am amintit de plaja. Nu te-am facut sa ti le imaginezi ci doar ti le-am amintit. Toate astea sunt in tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 17 =