The Ordinary Batwoman

Nu mă pot conforma sau supune unui tipar general, la fel cum nu mă pot isteriza și revolta public pentru ceva ce pot trăi sau experimenta fără accept general sau aplauze. Am tendința să fac lucruri “scandaloase” dar inofensive, cu siguranța și naturalețea unui lucru absolut normal încât e brusc și instantaneu acceptat că fiind normal de la bun început. N-am nevoie de afirmări particulare sau personalizate, de declarații, statements, disclaimers și nici atât de limite, reguli sau explicații de dat pentru lucruri ce nu afectează pe nimeni.

La români, fericirea debordantă din dragoste împlinită, din relaxare și echilibru psihic, din lucruri simple și mărunte ca statul întins pe iarbă și privitul norilor sau număratul valurilor care se lovesc de țărm, din trăitul curat, sincer și vesel, e motiv de mare invidie și atrage cu o forță imensă răzbunarea prostului, incultului, urâtului, mincinosului, perversului, hoțului, specii nefericite prin felul lor propriu de a trăi.
De aceea, pentru a putea continua să crești pisici, să te bucuri de ploaie în toiul verii, să suni să spui “te iubesc” și să-nchizi repede, să pleci două zile la mare, să mănânci bezele coapte, să asculți rock live, să muști umăr gol sau să zâmbești cretin în webcam, trebuie să-ți dezvolți calități de superhero. Superpowers.
I have mine and I know mine. Și mă simt în siguranță cu ea.
Nu mă plâng de nimic deși ar speria pe mulți ororile trăite de mine. Nu mă laud cu mare lucru deși poate am reușit multe pe care alții le au ca țeluri.

Deocamdată get cape/wear cape/fly spre Rock the City/Tuborg Green Fest Bucharest în primele rânduri de lângă scenă, apoi 3 zile cu fundul în nisip, picioarele în mare și mâna ta în mâna mea pe litoralul românesc, apoi o săptămână în Germania și primul meu zbor la propriu, după ce iau examenul de Ein Bisschen Deutsch.

Yeah. My superpower is love.

It doesn’t matter who you love, or how you love, but that you love.

Samples of Sarah Johnson’s Art. Via Andreea.


2 comments on “The Ordinary Batwoman

  1. mab says:

    și și papornițe cu bunătăți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 5 =