We are disappearing inside

(foto)
 Mă agit efervescent cu scop final liniştea. Cad moale în poveşti de dragoste inventate de alţii. Mă bucură gândul că există oameni pentru care aş face orice. Mă bucură că senzaţia durează de ani de zile. Anii noştrii. 
 Buricul inelarului meu sângerează fin pe câteva taste. O zgaibă. Sau semn de bună purtare cum spune mama. 
 Oraşul e plin de amintirile noastre. Ziua de azi mi-a reînviat vara din mine. Ne-am luat la revedere de la bănci, oameni, cafenea şi lumina de-nserat, poster, meniuri şi ţâşnitoarea cu apă din centru, drumul de lângă oglinzi, “nespălata” spălată de peşti şi parcul cu magnolii. Ne-am luat la revedere de la noi cei de vara trecută cu zâmbetul verii ce vine. 
 Porţi în zâmbetul pentru mine şi în felul în care mă priveşti toate iubirile mele trecute, prezente şi viitoare împrăştiind gânduri confuze în jurul nostru. Şi e meritul tău şi meritul nostru că absolut nimeni nu s-a întrebat până acum care e viaţa mea înafara ta. Lumea s-a mulţumit să ne identifice unul cu altul şi unul prin celălalt. Superficial, frumos, deplasat sau indiferent. Nimeni nu mă cunoaşte înafara ta. Nimeni nu mă cunoaşte înafară de tine. 


Asculta mai multe audio Muzica

2 comments on “We are disappearing inside

  1. Axl Teo says:

    Ai ochii unui om care a plans toata noaptea.

  2. Bogdan says:

    Dragute articole. Nu am mai intrat pe blogul tau de vreo opt luni cred… ce mai faci? Nu te-am vazut nici pe mess. Cand ai timp sa-mi spui si mie cum o mai duci. ;) Bogdan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 10 =