Why is all the rum gone?

Fiecare știe la ce visează. Fiecare știe ce speră. Cu voce tare spunem doar ce sună frumos. Eu mi-am început anul, pe care mi-l sper cel mai frumos și cel mai împlinit pe toate planurile. La miezul nopții, 2012 mi-a promis că va fi cel mai tare și chiar mi-a zis să vă las să o aflați. Mi-a promis că o să treacă slow, pentru că slow e the new fast and awesome. O să fie frumos ca o femeie alintată întinsă pe canapea, strălucitor ca o rochie albă cu paiete, cuminte ca un tricou cu Marilyn Monroe, zâmbitor și popular ca tine, puternic și albastru ca o privire și-o palmă alintată peste fund și răsunător ca o voce de bărbat recitând versuri scrise de el, în noapte.

Visez teancuri de bani noi. Bacnote plasticate ce-aproape-mi ies din buzunare. Ca vis cică-ar simboliza o grămadă de vorbe bune. Dar doar eu știu că-s la sezonul 2 din Breaking Bad. Și totuși n-am visat dolari ci sutele albastre de lei românești.

Știu că anul asta n-am să surprind pe nimeni, n-am să fiu o surpriză, n-am să mă transform și n-am să fac chestii de neimaginat. Ci am să fac exact ce am spus, promis, zis de nenumărate ori și susținut cu ardoare. Am să iubesc, scriu, citesc, muncesc, înnod, cresc pisici, călătoresc, trăiesc.

Pentru a-ți păstra oamenii ce contează aproape, trebuie să descoperi exact nivelul de implicare pe care trebuie să-l atingi sau afișezi. Dacă trebuie să exagerezi, de preferat e să exagerezi senzația nu gestul. Și doar așa ajungi să stai într-un grup hug la trecerea dintre ani și să știi că ăia sunt oameni cu care îți poți permite orice.
Am strâns în brațe și-am cântat la mulți ani doar cu oameni ce știu să iubească mai presus de orice, și fiecare în stilul lui bizar, extraordinar, unic și fără limită. Ne-am privit în ochi și ne-am rostit idealurile. După ore de râsete, fum, pipe, băuturi, trufe de ciocolată, șampanie și-o singură pocnitoare mică cât un pai de chibrit eram convinși că recunoscându-ne idealul, îl credeam posibil începând cu prima dimineață a lui 2012.

Oameni cu povești atât de diferite dar toate exact la fel.

17 things no one probably have told you yet… comics by Alex Noriega

Pe 2012 vă spun din suflet: bubbles still make me happy… :)

3 comments on “Why is all the rum gone?

  1. Arashi says:

    Un an la fel de frumos pe cât ți-l dorești, Liz. La mulți ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + four =