You can know what’s in your life when you know what’s in your heart

Să glumești romantic aproape de miezul nopții face bine sufletului. “Da! facem nuntă pe ascuns în curtea bisericii unde te-am ținut în brațe prima dată”. Să îți mirosi încheietura mâinii în căutarea unui parfum. Să repeți în gând discuții încercând să resimți senzația. Să retrăiești momentul.

Din dor de mine ai venit. De dor chicotești lângă mine. Ești la fel de fericită când descoperi bezelele coapte ca atunci când telefonul îți bipăie a mesaj. Semințe și măsline. M&ms colorate și cola.

Am stare bună. Calmă și caldă. Avem, zici lângă mine.

Aș zice și eu da unui inel din ăsta. Inspirațiile de azi vin de la Snow in a Teapot. Genială denumirea. My handmade workplace aș vrea să arate așa. Sau m-aș apuca de împletit exagerat. Și cafeaua asta pe care n-aș putea să o explic cumva. Nici ideea asta. Doar că se potrivesc stării. M-aș apuca de umplut găurile din asfaltul din Galați, așa. Până atunci mă duc la BloGL organizat de Răzvan Cranganu, primul blogger cu o inițiativă serioasă în Galați, de când Cristian Ciofu a plecat din oraș (deja s-au anuntat 3 bloggeri importanti).

De la tine pentru el i-aș dedica Roulette.

2 comments on “You can know what’s in your life when you know what’s in your heart

  1. Spuf says:

    De la el pentru tine ti-ar dedica Snuff

  2. richie says:

    Liz, you should start listening The Temper Trap. Indie-rock australian. Sweet Disposition iti va fi poate familiara.

    Altfel succes la blogmeet. Sa intalnesti oameni faini si sa claditi o comunitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =