Flavors

(foto)
Trece şi ianuarie. Ninge din ce în ce mai frumos pe un ger mai potolit. Scriu fără pic de inspiraţie şi fără nici un gând. Sunt extenuată de certuri şi dispute, acuzaţii ce mocnesc şi cuvinte spuse la nervi. Mănânc un grep roz. Ascult muzică şi înting feliile zemoase în zahăr. Miroase refreshing. A tine. Îmi adulmec în răstimpuri încheietura mâinii stângi. Două picături din sufletul tău stau impregnate în brăţara de aţă. Am reînceput să citesc. A treisprezecea poveste. Diane Setterfield. Îmi place. Mă uit la Californication. Încălzeşte. Un cearşaf cu buline colorate deabia strâns de pe sârmă miroase a detergent. Şi a iarnă. Am palmele lipicioase şi dulci de la grep. Mi-am amintit că azi am mâncat feliuţele de măr din două căni de vin fiert… Tot azi am admirat două femei frumoase fumând pierdute ţigări negre cu scorţişoară. Mi-e poftă de-o cafea tare, o muzică lentă şi-un beţişor de lavandă să fumege încet. În încheiere o să-mi amintesc gustul sorbiturii din paharul de cuba libre sau înghiţitura caldă de ceai cu rom. 

This entry was posted in Coffee.

8 comments on “Flavors

 1. IfeelSoDifferent says:

  Ti-am lasat ceva pe blogul meu, sper ca e pe gustul tau.

 2. Liz says:

  Mirah…s-a lipit si mai bine… multumesc…

 3. Deea says:

  Fara inspiratie, tu? De ar avea toata lumea "lipsa" ta de inspiratie..
  "Doua picaturi din sufletul tau stau impregnate in bratara de ata. " – perfect..
  Anais Nin, varianta romanesca. :)

 4. Liz says:

  Deea, multumesc… dar… sa nu exageram… citesc si iubesc Anais Nin… fortata comparatia… :) Si era vorba de un parfum ce chiar imi place cum ii vine si care se numeste soul… :)

 5. Deea says:

  Eu..nu exageram. Mi se pare ca se aseamana putin stilurile voastre. Bineinteles ca sunt si multe diferente..Dar..nu mai stiu nicio Anais Nin in blogosfera. :p De aceea ti-am zis tie.

 6. Liz says:

  Sunt mai multe asemanari decat iti imaginezi! Si nu ma refer la scris! :) M-am regasit in jurnalul ei… poate prea mult… Multumesc.

 7. Anna says:

  Foarte frumos.Iar melodia nu are nevoie de nici un comentariu.

 8. Liz says:

  Multumesc… da… melodia spune multe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 14 =