How do you redefine something that never really had a name?

(tumblr)

Inventez. Stau departe de televizor. Citesc puţin. Beau cafea caldă şi ronţăi covrigei vanilaţi. Învăţ diverse. Iubesc. Încerc să fac un plan. Sforăi. Beau bere nefiltrată. Nu mai fumez de mult. Scriu. Îmi caut o pisică. Muncesc. Vreau la munte. Sunt bronzată. Ascult rock. Fac planuri de vacanţă. Plâng la filme. Fredonez Savage Garden la volan. Port cercei lungi şi tricouri ce-mi cad de pe umeri. Mă plictisesc. Azi am plecat fără inele. Mă simt incompletă. De obicei port 7 inele pe 5 din cele 10 degete. Foarte des onix, foarte rar lemn colorat. Mi-e răcoare şi bine. Ieri am mers desculţă până acasă pentru că mi s-au rupt sandalele. Dimineaţă pe birou mă aştepta o ciocolată Milka new limited edition: Milk Cream&Toffee with a Touch of Coffee Essence numită pe scurt Milk C(T)offeee Pleasure. Clar mă cunoaşte. Cunosc inventatorul cubuleţelor de gheaţă cu bucăţele de lămâie în ele. Nu, nu este un om bogat cum s-ar putea crede. Dau prea mult. Câteodată tot. Am întotdeauna în jurul meu bărbaţi frumoşi şi destepţi. Cei mai. Îmi plac oamenii veseli. Fericiţi.  
 Vrei să fii prietena mea?

This entry was posted in Coffee.

9 comments on “How do you redefine something that never really had a name?

 1. Monica says:

  I don't know you anymore… Albumul ce contine piesa asta il am in varianta old school: caseta :)
  Ce vremuri…
  Ma bucur ca inca mai asculti. Aveam impresia ca sunt singura :P

 2. Liz says:

  Bliis, asa te-am remarcat eu… inafara faptului ca erai/esti frumoasa… ascultai Savage Garden…
  Savage Garden nu numai ascult, ci si cant! Si inca imi par geniali. Asa pop, soft rock cum sunt ei.

 3. S says:

  … nothing unusual… just life :P

 4. Liz says:

  my life… Mi-am amintit de Blaze – Sountrack of my life… S, stii?

 5. ANM says:

  Savage Garden.. mi`ai facut o pofta. n`am mai ascultat de cateva zile si atunci iau peria de par.. care devine microfon si cant ca nebuna prin camera.

 6. 5zambete says:

  imi place sa cred ca sunt >:D< si-mi place sa stiu ca-mi esti.

 7. Flo says:

  Vreau. Vroiam de-atunci, da’ mi-era nu stiu cum sa-ti spun.

  • Liz says:

   Pai io am incercat sa fug si sa ma ascund in statiuni obscure si sa mi se piarda urma in multimea de fani Subcarpati dar tu vreau vreau si vreau. Mna. Ia! Tăt. hihihi… acuma descurca-te.

 8. Flo says:

  Nu-i adevarat, minti sau gresesti, stateai la marginea dinspre strada a multimii de nefani tocmai ca sa trebuiasca sa te ocolesc si sa-ti vad umbra intunecata dintr-o parte. Ha. Ma descurc, mersi, adica ceeee, crezi ca nu ma descurc cu tine?! Ha. Iar. (Am facut din blogul tau batatura mea proprie si personala. Au sa ma linseze ceilalti.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 3 =