Maldivian Cafe Frappe

Nu ştiţi cum e un Maldivian Cafe Frappe? Este exact ca orice Cafe Frappe… dar băut undeva pe o plajă din Maldive… si costa aproape 900 EURO… si bonus primesti biletul de avion pana acolo si inapoi, cazare 5 nopti albe (daca nu esti obisnuit sa bei cafea) si ceva preparate traditionale la mesele de seara…
Am citit aici un post care mi-a dat o stare atât de bună şi am putut visa atât de frumos la vacanţă din poze încât cu neruşinare am furat ideea!!!
Enjoy this dream…
Beautiful Beaches of Maldives - Sun Island (35)

Beautiful Beaches of Maldives - Sun Island (34)

Beautiful Beaches of Maldives - Sun Island (19)

Beautiful Beaches of Maldives - Sun Island (16)

Beautiful Beaches of Maldives - Sun Island (3)

Beautiful Beaches of Maldives - Sun Island (2)

sursa: www.webshots.com

This entry was posted in Coffee.

9 comments on “Maldivian Cafe Frappe

 1. Monkey-Claudiu says:

  mai bine ma duc pe prundu`…raului prahova:P eu intai sa vizitez alta tzara vreau sa vizitez tot ce e de vizitat in romania;)

 2. richie says:

  M-ai imbolnavit cu pozele astea :)

 3. Liz says:

  Eu tara noastra am cam vazut-o… am facut turul Romaniei la cort de cateva ori si de fiecare data prin alte locuri… e superba intradevar…si am stat si pe prundul raului Prahova, si am vizitat si Timisoara intr-o primavara…:)
  Cred ca e timpul sa plec in Maldive! (I wish!)

 4. Oana Anca says:

  Deschide lista pentru doritori, Liz. Ma inscriu si eu. Mi-e dor de plaja, nisip, apa limpede, briza, liniste, somn, visare albastra…si Maldive pare a raspunde exigentelor :D.

 5. Monkey-Claudiu says:

  deci pana la urma ma iei si pe mn;)

 6. Monkey-Claudiu says:

  dar u raspunzi de mine:)

 7. Liz says:

  Mda… ar trebui sa te iau pe pasaportul meu :). Presimt ca in cativa ani imi trimiti poze de la majoratul tau din Ibitza…
  Oana-Anca, un loc sub umbreluta il ai asigurat langa mine… pe Richie nu-l putem lua.. Maldive Islands makes him sick..:P

 8. richie says:

  Take me take me … i got pills for my sickness … purple ones … with mickey mouse on them. take pls … i’ll share with you guys :))).

  Ps. deci esti de prin Galati hmmm…si ai umblat si prin TM…unde ai pus cortul?

 9. Liz says:

  E frumoasa tare povestea cum am ajuns acolo. Acum ceva timp. Eram in anul doi.Am vizitat niste prieteni(!!) pe care nu-i cunosteam (:P). AAA…si m-au dus langa oras la un lac cu hidrobiciclete si am facut gratar. Orasul e superb. Ma bucur ca am ajuns acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =