Sweet Child O’Mine

Am sărbătorit instalând Roller Coaster Tycoon 3 şi jucându-mă concentrată câteva ore. Vremea mi-a luat energia de a colinda barurile pentru bere şi gălăgie. M-am jucat şi pregătit de drum lung, am băut Pepsi Twist şi mi-am văzut pisica plonjând pentru prima oară în aproape un an de zile de când îi dă târcoale, în acvariu. Chestii copilăreşti.  
 Apoi am trecut la stări mai serioase şi am cântat ca în vremurile bune Sweet child o’mine: 


She’s got a smile that it seems to me

Reminds me of childhood memories
Where everything was as fresh as the bright blue sky
Now and then when I see her face

She takes me away to that special place
And if I’d stare too long 
I’d probably break down and cry 

She’s got eyes of the bluest skies 

As if they thought of rain
I hate to look into those eyes

And see an ounce of pain 
Her hair reminds me of a warm safe place 
Where as a child I’d hide 
And pray for the thunder 
And the rain to quietly pass me by


Da, am auzit această melodie cântată live, la 10 metri de mine. Nu există senzaţie care să egaleze această amintire. Deocamdată. 
  
 Ascultaţi aici şi-apoi priviţi aici doar o parte a raspunsului la where do we go now? Raspunsul efectiv fiind o combinatie cu asa ceva.


Later Edit: M-am întins pe canapea cu Jocul lui Ender în mână. Era de menţionat în chestiile copilăreşti. Că s-a potrivit aşa.  

7 comments on “Sweet Child O’Mine

 1. dinu roman says:

  in egoismul meu ma gandesc doar la mine cand asculta asta. E de rau?
  Salut!

 2. Liz says:

  Dinu, you seem so familiar, like we've met before… si ma refer doar la senzatia primita citindu-te… dar crestem noi mari si ne edificam. Bine ai venit! Si eu ma gandesc la mine cand ascult asta… acuma mna.. nu stiu cat de sick e unghiul tau si nici cat de sick e al meu, nu spun. Asa ca, e de bine, atata timp cat ascultam, zic.
  Salut!

 3. dinu roman says:

  Se prea poate, bine te-am gasit. Depinde de cine sau de ce anume iti amintesc. "Crestem noi mari"…e bine spus, mai ales de 1 iunie. O voi lua ca pe o urare. Hai ca mai pun o data piesa.

 4. strawberry blonde says:

  Aaah:D si eu am roller coster tycoon3 desi nu sunt o impatimita a jocurilor, ma acaparat acesta.:D Ma chinui din rasputeri sa trec de anumite misiuni.

 5. Septimia says:

  tututu
  azi mi-am racorit picioarele in apa unor boboci de rata tare frumosi.
  si m-am gandit la tine.

 6. Cip says:

  De cand "Jocul lui Ender" e carte pentru copii ? Eu o vad plina de psihologie si filosofie. Dar eu oricum vad asta in aproape orice carte pe care o consider buna. Si totusi sunt curios, cum o bagi la carte pentru copii ?

 7. Liz says:

  Cip. Cartea e despre un copil. N-am zis ca ar fi o carte pentru copii. Si, in plus, cartea o am de la tine… E la fel de pentru copii cum e Sweet child o'mine pentru copii sau RCT3. Sau South Park. Sau. Intelege-ma cand scriu ceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =