Ud

 Pe ploaia torenţială am mers încet ca la plimbare. Cu umbrelă. 
 Cronica târgului, ziua I. Nu mi-a plăcut. Târgul frumos, organizare bună, Zod!arul e frumos dar atmosfera care m-a înconjurat pe mine nu mi-a plăcut. Din 60 de produse expuse am vândut 5. E minunat. Mă simt puţin agasată. Vreau linişte, zâmbete şi oameni frumoşi. M-am văzut în ziar. Un articol care mă lăuda puţin cam mult. Parcă citeam despre altcineva. 
Prea multă expunere. Îmi vine să-mi pun o pătură în cap şi să stau acolo liniştită. M-a stresat şi jumătate de zi cu muzică psihedelica… nu o înţeleg… mă atacă energetic.
 Ploaia asta mi-e dragă. Merge cu o cafea tare şi ochii tăi. Merge cu balade rock, clătite şi brăţări de aţă. Cu mansarde mirosind a praf şi ploaie, pisici cu burţi fierbinţi şi crini parfumaţi în vază. 

8 comments on “Ud

 1. Iulia Mihai says:

  Observ că ploaia făureşte tot felul de poveşti :))
  A mea e un pic altfel, însă, pot empatiza foarte frumos şi cu povestea ta :)

 2. S says:

  Prea multa muzica de genul are darul de a ma scoate si pe mine din parametrii normali. Ultima oara cand am fost acolo, am ascultat fara prea mult chef nush ce trupa, de la care cred ca m-au apucat dracii. Iar ploaia asta aproape zilnica… ma transforma intr-un zombie.

 3. Liz says:

  :) Ploua… deci racoreste si spala… doua actiuni dorite de mine..
  S, e groaznica si depresiva si enervanta. Aici de obicei e muzica buna… ieri a fost o exceptie care sper sa ramana exceptie…

 4. Kaos Moon says:

  saru mana domnisoara vedeta… cand o sa fiti si dvs vintage, ca sa va cumparam ieftin de la bazar

  vintage lover

 5. Ana says:

  Hm… nu ştiu cine s-a ocupat de site uichendul ăsta dar a cam uitat să pună trimitere către blogul vostru şi mai multe poze. Îmi pare rău :(

 6. Liz says:

  Kaos Moon, what a pleasent surprize!

  irony lover

 7. ambre says:

  Frumos. Articolul. Frumoase. Voi.

 8. Liz says:

  Ambre, multumim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =