What on Earth did I think about all the time before you?

And, by the way, I’m wearing the smile you gave me last night!

Mondenităţi. O cafea imensă şi nu prea caldă.  
 O zi la Cinema City. Am văzut Season of the Witch. Într-un fel mi-a plăcut, într-un fel mi s-a părut prea tras de păr. Aş fi omorât vrăjitoarea aia după 10 minute de film. Măcar aş fi încercat. Care de fapt nu era vrăjitoare, era un demon. Şi care vroia ceva ce noi credeam că nu vroia. Şi care omora eroii noştri prea sec. Plusul din film a fost Robert Sheehan. Reconfortant să-l vezi knight după ce două sezoane l-am iubit cum înjura în Misfits. Mi-a părut la fel de nemuritor în Middle Ages ca şi în timpurile noastre. 
 KFC hot wings şi fotografii făcute în cabinele de probă de la Newyorker. Drum cu ceaţă deasă până acasă.  
 Aşa (link / link) arată acasă sau grota cum prietenii mei apropiaţi ştiu că-mi numesc eu casa, in zece fotografii facute de Sweet Hellen. Şi această geantă îmi aparţine.  

5 comments on “What on Earth did I think about all the time before you?

 1. Lilu says:

  eu regret ca n-am vazut Tron Legacy…inca :P

 2. Liz says:

  Lilu, nici eu nu l-am vazut… inca :)

 3. Mihaela ( Catwoman) says:

  La tine în casa cred ca e bine si cald, ca o ciocolata fierbinte din aia cu caramel si frisca :) M-as cuibari precum pisica neagra pe fotoliul rosu si, daca mi-ai pune si ceva muzica, o Norah Jones sau o Joan Baez, poate as si toarce :))

 4. Liz says:

  Mihaela, este exact reactia care o au toate femeile frumoase care imi viziteaza grota… :)… si eu incerc modest sa le explic de cat de vechi este tapetul si cand am facut liniile negre cu carioca pe un perete si ce lumina portocalie face globul… dar se pare ca intotdeauna castiga fotoliile rosii, pernele (muulte), pisica neagra si nudul pictat pe catifea… in a da senzatia predominanta… desi ascult muzica mai dura de-atat promit sa-ti fac ciocolata fierbinte si sa pun Norah Jones… :)

 5. Mihaela ( Catwoman) says:

  Pai si eu ascult muzica mai dura de-atat :)), dar depinde de moment si de stare… Asta mi-a inspirat mie interiorul tau:) Iar tapetul l-am admirat,e genul de chestie care te face sa vrei sa mangai peretii :). Si, daca mi-ai da ciocolata fierbinte, ti-as citi cu voce tare din cartea preferata – mi se spune ca am o voce frumoasa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − two =