Worlds self made are so full of monsters and demons

Gaufres, sf și pomelo. Dreamcatchere, batiste și cafea cu lapte. Baie fierbinte, pisic colac într-un cojoc și un neon. Activități de februarie înzăpezit. Fac provizii de noodles și semințe coapte și mă uită la The L word sezonul 4. Mă pregătesc de târg pe 11 și pe 12 în Zodiar unde-o să beau cafele calde două zile să văd ce curajoși se bat cu iarna să ajungă la standurile noastre.
Caut pe net rafturi și dulapuri. Așa, ca inspirație.
Mi se clatină ideile de viitor și mi se bagă o ceață aiurea peste planuri. Văd prea aproape și am nevoie să văd mai departe. E ca atunci când ești tuns scurt și treci prin perioada aia de păr mediu, ciufulit, în scări și fără formă cu gândul că mai ai de așteptat puțin și îl ai în sfârșit lung cum ți l-ai dorit. Eh. E numai bun sentimentul pentru februarie.
Pe 14 scoate-mă-n oraș și ia-mi o inimă neagră cu lanțuri.

Aici vedeți un music chart frumos. Aici un ghid ‘where should I start’ cu science fiction and fantasy books. Și-aici un proiect foto cu oameni și frigiderele lor (adu tu că eu nu umblu în frigiderul tău, remember?).

Un pește face tumbe în acvariu, pisicul toarce cald, lipit de mine, neonul nu mai pâlpâie obositor și ghemul de sfoară de pe birou s-a micșorat. Cinci zile trebuie să stea ninsoarea și-apoi să ningă iar turbat. Am zis, am spus.

This entry was posted in Coffee.

6 comments on “Worlds self made are so full of monsters and demons

 1. mihaela says:

  Să ţi se îndeplinească dorinţa:)

 2. cami says:

  după un calcul complicat mi-am dat seama că tu vrei să ningă de ziua mea… păi, e corect?

 3. Andreea. says:

  vaaai, ce rea e schema aia cu unele cărți care-s chiar drăguțe în felul lor :}

 4. Ana says:

  Susţin planul tău! Să ningă aşa de mult weekendul viitor – de exemplu – încât să nu putem ieşi din casă. Vis mai înalt nici că am acum :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × one =