Adulţii exagerează…

 Mie mi se întâmplă cele mai cretine chestiuni!
 Crap happens mostly to me, so don’t worry, you’re safe!
 Ştiu cine mă citeşte şi de ce. Ştiu că unii mă citesc doar pentru a mă interpreta. Ştiu că pot da motive de invidie de la 15 la 40+ de ani. Doar pentru că scriu, nu motive reale. Am să respect îngrijorarea. Am să accept o parte din atitudine. Nu am acceptat şi nu am tolerat ameninţările de prost gust, învinuiri stupide şi gratuite şi ton superior în ce mă priveşte pe mine. Asta am primit aseară. La astea am reacţionat destul de tare şi am anihilat o parte din ele. Pentru părinţii îngrijoraţi care mă citesc o spun zâmbind: nu mă priveşte! Nu mă priveşte tiparul dumneavoastră de viaţă, nu mă priveşte modul dumneavoastră de a trăi sau de a vă creşte copilul, nu mă priveşte nici o decizie pe care o luaţi în legătură cu dumneavoastră sau al dumneavoastră copil. Nu vă priveşte modul meu de viaţă, nu vă priveşte lista mea de priorităţi şi nici strălucirea fericită de pe faţa mea. Am să vă respect exact cât mă respectaţi şi dumneavoastră pe mine cu un plus dat de zâmbetul copilului dumneavostră. Nu încercaţi să formulaţi vreodată învinuiri stângace fără cauză sau efect, ameninţări cretine fără fundament real! Nu vă înfuriaţi degeaba fără să puteţi explica de ce v-aţi înfuriat! Nu funcţionează cu mine. Pentru că cel mai bine eu ştiu cine sunt şi ce am făcut sau fac. Nimic care să vă privească, să vă atace sau să depăşească o limită a bunului simţ. O limită pe care dumneavoastră o depăşiţi fluierând sau scuipând într-o parte. De ce credeţi că nu reuşiţi să găsiţi un lucru pe care să mi-l reproşaţi? Pentru că nu există! Nu pot decât să vă compătimesc! 

3 comments on “Adulţii exagerează…

 1. incasha says:

  Buna seara, ati vrea sa facem un schimb de linkuri? http://incasha.com

  astept un mesaj la mine pe blog.
  Pupici!

 2. Anonymous says:

  Cand vei avea si tu copiii tai ai sa inetlegi mai multe din actiunile parintilor care te-au suparat.
  Cu siguranta nepotul tau va fi primul "incercat" de influenta societatii si pentru care vei fi ca o leoaica. Dar fi-va prea tarziu pentru tine si pentru el. Pentru ca orice se plateste pe lumea asta.
  Iti vei aminti de randurile acestea.

 3. Liz says:

  Mult adevar in aceste randuri, stimate comentator anonim! Tocmai de aceea am spus ca respect ingrijorarea si accept atitudinea. Nu are cum o grija parinteasca sa ma supere! Ma supara o reactie nedocumentata si nelalocul ei. Atat. Grija este justificata, la fel si lupta pentru binele copilului. Si, da, pentru nepotul meu sau copilul meu as fi o leoaica! Si, da, as calca pe multi care ar incerca sa-i faca rau sau sa-l influenteze rau… dupa ce m-as convinge ca-s rau intentionati!
  Conflictul descris de mine aici oarecum a trecut… poate pentru ca unii si altii au realizat cine minte si cine nu, cine si ce fel de persoana sunt in realitate nu din zvonuri.
  Si intotdeauna cred ca parintii stiu si pot cel mai bine sa ne indrume, poate pentru ca am avut si am parinti minunati care mi-au dat increderea, setea de educatie si puterea necesara sa ma dezvolt asa.
  Pentru orice se plateste, intradevar! Chiar si pentru reactii jignitoare si fara fundament. S-a vazut. Si mie nu mi-a crescut inima ci tot trista am fost desi am iesit cu fruntea sus. Nu ma intereseaza plati viitoare pentru ca nu fac/vorbesc/vreau rau nimanui sa-mi fie frica de "roata se-ntoarce" si nici nu vad un castig nemaipomenit in rau suportat de mine si-apoi platit de soarta.
  Da, imi voi aminti.
  Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 4 =