Ceea ce nu se vedea…

 Povestea cu tumoarea e una cruntă. Nu, nu sunt bolnavă, asta mai lipsea. Sunt în convalescenţă sentimentală deşi doare şi fizic. Ştiu c-o să treacă, că o să-mi revin. Că ce era stricat şi nelalocului a fost înlăturat, tăiat şi extirpat. Ştiu că acum respir curat şi liber, ţin capul sus şi pot fi eu oriunde şi oricând. Cu tratament îndelungat se şterg şi toate urmele de teamă, frică efectivă şi ameninţări. Se curăţă organismul. Mă vreau mai repede pe picioare. Mă vreau mai repede din nou cu energie, cu zâmbet şi iubind. Vreau un buton de fast forward. Dacă îl aveţi apăsaţi-l pentru mine. 
 Există o lume şi-o realitate ce eu o negam, şi renegam chiar din vocabular cuvintele şi semnificaţia lor… scandal, înjurături, bătăi, ameninţări… Cumva viaţa a ţinut să-mi demonstreze că există, că au gust amar şi că sunt greu de înlăturat. 
 Rămâne să mai treacă timpul, rămâne să mă vindec… rămâne să supravieţuiesc şi să mă nasc din nou…

3 comments on “Ceea ce nu se vedea…

 1. anielle says:

  Cateodata refuzam sa credem ca partile urate nu pot fi inlaturate si avem o atata putere de a rabda si spera ca intr-o buna zi se va intampla o minune si totul va deveni asa cum visam noi. Ca mare lucru ne doream: ceva normal si frumos.
  Insa unii oameni nu pot fi indreptati. Cu toate straduintele si rabdarile noastre.
  Apas si eu pentru tine, Liz (ca si cei apropiati tie) acel buton fast forward . Si te incurajez asa cum prietenii mei o fac :Timpul vindeca ranile. Va trece.
  Anielle, intr-o situatie oarecum similara.

 2. Liz says:

  Anielle… sweet Anielle, vreau doar situatiile fericite sa fie similare… Cred ca asa crestem, asa devenim cele mai puternice, nu stiu… vad lumea altfel, vad oamenii altfel… m-am trezit… zambesc.
  Iti multumesc. Cuvintele tale inseamna mult.

 3. Flo says:

  Cine-au fost animalele care te-au adus in starea asta? Zi, fata, ca le-aratam noi lor. Grrrrr, as in “hellhounds unleashed”. (ma dau patrata, eu cand vad violenta fug, da’ e urata starea acestei postari si nu-mi place deloc-deloc ca ea exista.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − three =