#ClujBlogMeet 2015

După mai bine de un an jumate de când m-am mutat din Galați în Cluj-Napoca pot scrie din nou despre întâlniri ale bloggerilor. De data asta clujeni. Am considerat că a revenit momentul în care pot să mă implic. Pentru că la Galați organizam și întâlniri ale bloggerilor gălățeni (care între timp au intrat pe mâini capabile să le ridice la un nivel mai profi – ale lui Gabriel Ursan) și schimburile de cărți, după ce am ajuns în Cluj am căutat întâlnirile cu care eram obișnuită.

Vă anunț că voi participa la ClujBlogMeet cu entuziasm, puțină emoție și multă curiozitate.

clujblogmeet

Pe 20 iunie are loc Cluj Never Sleeps, un proiect pornit în urmă cu câțiva ani care ține Clujul treaz o noapte întreagă cu evenimente, concerte, activități, întâlniri, târguri și proiecții de filme în multe locuri cunoscute sau mai puțin cunoscute. O “noapte albă” pentru întreg orașul. Ioi, ce bine sună!
În cadrul Cluj Never Sleeps se organizează și ClujBlogMeet.
Pe 20 iunie, ora 19, la sediul Orange Shop de pe B-dul 21 Decembrie 1989 din Cluj mă duc să cunosc bloggerii din orașul pe care mi l-am ales să-mi fie ‘acasă’.
Din ce-am citit la Psaico și la Vasile Manu, se va actualiza și lista bloggerilor clujeni.
Dacă scrii pe un blog si locuiești in Cluj, înscrie-te pe lista bloggerilor clujeni completând formularul.

Știu eu sigur că am câțiva cititori care corespund descrierii. :) Eu m-am înscris pentru că blogger sunt și clujeancムîn devenire.
De la Psaico citire:
“Sâmbătă (20 iunie, ora 19.00) ne dăm întâlnire la noul Orange Shop (Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 23-25). Locurile sunt limitate, avem doar 40 de locuri disponibile, astfel că participarea la eveniment necesită înscrierea și confirmarea prezenței. Cei care doresc să participe la eveniment pot cere mai multe detalii la psaico@psaico.info. Mulțumim Orange pentru găzduire.”
clujblofmeet-20iun

Dispar cu treabă weekendul ăsta și vă povestesc de luni, dacă scap cu viață. Se întâmplă atât de multe lucruri în jurul meu și eu vreau să iau parte la toate. Impossibru!
Pe deocamdată,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =