June

Îmi doresc o vară plină de energie și nopți nebune. Mi-o promit cu prima zi caldă de primăvară dar presimt c-am să zac în moleșeală și aer fierbinte. Așa se întâmplă de fiecare dată.
De curând am aflat că Holland și the Netherlands nu-s același lucru. Yeah, mi-a luat 35 de ani să dau două clickuri și să mă documentez despre diferență.
Azi am aflat că June Miller s-a născut în Bucovina, România (of Romanian origin as mentioned in Sexus). Abia azi. Dar n-am citit încă Sexus.
Sunt o grămadă de informații pe care ar trebui sau aș vrea să le știu și nu le știu. Informații care îmi schimbă/îmbunătățesc viziunea asupra lucrurilor pe care le iubesc. Cărți/locuri/oameni, habar n-am. Of.
Mă domină o lene mare, lucrez încet și nu-mi fac planuri. Îmi pun aceeași dorință la prima căpșună mâncată, prima cireașă mâncată și prima piersică. Din lipsă de dorințe și lenea de a apela la imaginație.
Mno, din colțul meu de lume viața-i frumoasă. Alint pe rând două pisici negre, pup nas de labrador somnoros, aprind bețișoare parfumate și beau nectar de pere.

Breslo a lansat un concurs frumos pentru creatori și Lizknot, magazinul meu, e unul dintre sponsori.

Mă tot gândesc că trebuie să schimb descrierea ‘Despre Lizu și punct ro’ și nu-i greu dar amân deși îmi trăiesc schimbarea cu-o satisfacție ce nu încape în cuvinte.
S-avem zile, zic, că frumoase le facem noi.

One comment on “June

 1. Catalina Dobrean says:

  Buna seara,

  Numele meu este Catalina Dobrean si lucrez ca freelancer pentru agentia de media online Promo-Logic.
  Urmaresc sa public pentru clientii nostri articole noi pe site-uri de calitate.

  Aș dori să vă ofer o plată fixă pentru scrierea și publicarea unui articol pentru unul dintre clientii nostri pe http://www.lizu.ro/

  Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.
  Daca sunteti interesat va rog sa-mi spuneți și va voi oferi mai multe detalii.
  De asemenea, dacă dețineți alte site-uri, vă rog să imi trimiteți URL-urile lor, in vederea publicarii ulterioare a unui articol pe aceste site-uri.

  Cu stima,


  Catalina Dobrean
  Media Account Manager

  Promo Logic Media Service

  http://www.promo-logic.net/
  catalina.dobrean@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =