Dintotdeauna


M-am speriat degeaba. Pot. Si pot usor. Mi-e bine tare. Hmm, cred ca incercam sa asociez reactii normale unor intamplari si unor oameni speciali. Clar, greseam. Mi-e bine. Stai linistit. Mi-e mai bine decat credeam eu ca imi poate fi. Ratiunea a functionat in cele mai irationale momente, iubirea in restul. Si binenteles avantajul lucrurilor pe care doar eu le stiu. Zambet fierbinte.

Later Edit: Si pentru ca in ultimul timp s-au tot declansat drame pe baza pozelor trimise sau publicate de mine… iata ca ma public si eu… cu cel mai bun sprijin ever: Best Friend Pff

5 comments on “Dintotdeauna

 1. Ale says:

  liz,ma bucur ca ti'e bine si ca te'ai speriat degeaba si stii,stii ca si mie mi'e foarte bine.e un bine care nu poate fi descris in cuvinte…e un bine care se simte pana in varful degetelor.
  iar tu liz esti printre putinele persoane care prin gesturile lor,prin ceea ce spun ,fac sau scriu-ma lasa speechless.un multumesc nu e suficient.atat.inghit in sec.zambesc…si retraiesc momentul.

  sta sa ploua.mai este putin.

 2. Liz says:

  Ale, si astea trebuiau trimise la kissmedaily… :))… multumesc pentru complimente cu teama pentru ca, stii cum zic eu, cu cat imi atribui mai multe pentru care sa imi multumesti cu atat vei avea mai multe sa imi reprosezi, zic! Liz stie!

 3. septimia says:

  ce cret e!:D

 4. Liz says:

  septimia, nu eee! sa-l vezi pe my second best friend cat e de creet… Puf e doar ciufulit…:)

 5. Daianara says:

  That's a very fitting name for a best friend. It made me smile. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − 3 =