Evergreen rulz

Azi nu puteam să zic mai bine decât Evergreen. Mă pierd de prea mult timp în cuvintele ei. V-o recomand pentru stare, viață, frumusețe și sinceritate. Azi eu am simțit și ea a scris. Ca în așa de alte multe zile.

Aș vrea să mă uit complet pe-o plajă pustie.
Eu i-am obișnuit pe oameni să nu mă ocrotească. Să dea în mine până obosesc. I-am obișnuit să știe că orice ar fi, pot trece peste asta. Că am la mine puteri supranaturale de vindecare. Că pot! Eu i-am obișnuit pe cei de lângă mine să mă uite. Să nu se gândească la ce simt. Dacă lor le e bine, mi-e și mie. Eu i-am obișnuit să fie absenți și prezenți atunci când vor ei, nu când am eu nevoie. Că nevoia se duce cu timpul sau cu berea, depinde. Eu i-am obișnuit să nu mă asculte, ci să se gândească la ei prin mine. Să mă dea deoparte pentru a reflecta în ei înșiși.

Eu am greșit.

Ei mă văd cum vor ei și iau din mine ce consideră că li se cuvine, deși eu nu mă cuvin nimănui decât mie. Mie nu-mi plac oamenii orbi, cei care nu pot trece peste propriile limite. Nu-mi plac oamenii captivi în propria condiție.

Visez la ziua-n care o să mă întind pe nisip. Și-o să uit de toți și de toate. La ziua-n care soarele, marea, berea și țigara mă vor acompania în călătoria mea. La ziua în care o să iubesc cu tot sufletul meu și-o să fiu fericită, măcar puțin. La ziua în care n-o să-mi fie frică să mă las ocrotită. La ziua în care cel de lângă mine îmi va anticipa mișcările și mă va iubi pur și simplu. Pentru că exist. Și eu îl voi iubi doar pentru că mi-e.

Mi-e dor să fiu iubită. Curat.

www.irule.ro

5 comments on “Evergreen rulz

  1. Evergreen says:

    :) Am rosit. Multumesc

  2. […] faini de prin blogroll-ul meu: femeii pline de umor cu numele de Hapi, visătoarei Liz, copilului frumos Monica Olteanu, pasionatei de călătorii Nice, omului care se miră constant […]

  3. Foarte frumos simte si se exprima.

  4. Spuf says:

    Tomorrow. Ticket booked.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + fourteen =