Eye of the beholder

How much is real? So much to question…
When thought came from the heart… it never did right from the start. Just listen to the noises! (No more sad voices)
Before you tell yourself  “It’s just a different scene” remember it’s just different from what you’ve seen…

Când sunt aşa:  
Mă lupt cu o migrenă insistentă. Aş trage draperiile, aş face baie fierbinte şi aş visa într-o pilotă câteva ore la frivolităţi dulci. Mi-am amintit de cineva care îmi adoră cearcănele date de migrene şi ochii umezi de la durerile astea chinuitoare de cap. Gândurile îmi scârţâie. Am o senzaţie absurdă de putere. Am o senzaţie de putere absurdă. Hai, taci şi răcoreşte-mi ochii cu buze îngheţate de ultimul frig al iernii.
Şi se întâmplă aşa:
Îmi răcoreşti ochii răniţi de lumina puternică a magazinului cu buze moi şi-mi mângâi tâmplele dureroase. Te-amuzi de cum conduc şi unde parchez. Îmi injectezi doze de linişte pe care să le iau cu mine în cada plină de spumă albă şi parfumată. Petrec o seară frumoasă cu o băutură fină în mână şi mă delectez cu zâmbete care de ani întregi mă vindecă. Mă retrag târziu într-un vis şi o pilotă. Mă trezesc, deschid obloanele opace şi mă plimb somnoroasă printr-o cameră plină de cadouri desfăcute şi cu miros de zahăr pudră în aer.
Trag concluzii gen: 
Îmi urăsc pisicul pentru că e antisocial. Trebuie să învăţ cum se face spuma de lapte pentru cafea. De abia aştept să îmi găteşti. Vine primăvara.

This entry was posted in Coffee.

2 comments on “Eye of the beholder

  1. Cătălina says:

    Mă faci să visez frumos…să sper,să-mi imaginez.Da?Vine primăvara?

  2. Liz says:

    Mi-a zis si mie cineva… sigur vine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + nineteen =