Fresh (Fluffy) New Start (Not Really)

Ne plac începuturile pentru că târâim după noi o sacoșă de eșecuri mai mici sau mai mari amestecate cu lucruri neterminate și cuvinte nespuse. Ne plac tare începuturile pentru că putem crede într-un sfârșit mai bun măcar de data asta.
1 ianuarie e un început bun. Pentru început.
Hey!
Sunt Liz și-n unele sms-uri de sărbători mă semnez Oana. E a treia mea iarnă în Cluj dar prima fără zăpadă.
Încep anul înconjurată de pisici, un câine și-un om. E cam tot ce are nevoie oricine. Mici variațiuni la număr. Hai să vi-i arăt!

*Pisici permanente, ale mele de deja 5/6 ani: Pespi (dreapta) și Zombi (stânga).
Zombi si Pespi

Pespi a ajuns în casa mea adusă de Simone la un sfârșit de august. Pespi era mică și înfometată, nu avea pic de blană și nu știam nici ce culoare are în momentul ăla.
Pe Zombi am găsit-o în mijlocul străzii, un an și ceva mai târziu, când mă întorceam cu fetele de la o petrecere la început de noiembrie geros, în Galați.
Am băgat-o în geacă la cald și nici acasă nu voia să coboare.

*Un labrador uriaș, sforăitor și blond: Maya.
Maya

Maya a intrat în viața mea când avea doar două luni, neprogramată (sic), în urma unui cadou/dramă. Nu mi-o amintesc mică aproape deloc, noroc de poze. Știu că am aruncat 3 covoare, multe genți, mulți papuci, portofele, haine, ghete. Abia acum, în al doilea ei an de viață îmi dau seama ce înseamnă să ai un câine în viața ta (patul, canapeaua, mașina, perna, capul).

Din vară sunt voluntar și foster la Asociația pentru protejarea animalelor NUCA. Asta înseamnă că până de sărbători am conviețuit cu Puccini și Mandarina. (aici vedeți povestea lor pe pagina Nuca)Mi-i amintesc mici, bolnăvicioși și firavi deși la mine au ajuns după ce au trecut de perioada critică și de riscul de a muri.
Pucci si MandaPuccini si Mandarina

Acum îi cheamă Mogli și Toffy și locuiesc în Germania cu familia lor.
Mogli si Toffy

De sărbători a ajuns la mine Boo, după multe injecții și multe zile în incubator, cu probleme neurologice, slăbită și încă destul de bolnavă. După trei săptămâni la cald, mâncare, tratament și mângâiată o văd recuperată aproape complet și nu-mi vine să cred.
Boo PixBoo

Acum vă puteți imagina mai ușor cum calc încet prin casă evitând ghemotoace pufoase și torcăitoare sau munte de câine care sforăie.
Am brad împodobit (niciodată dărâmat) și doar un glob spart, o litieră cu nisip roz și un ibric cu zaț întotdeauna pe aragaz.
Și niciun început de an nu mi s-a părut atât de frumos ca ăsta.
Pentru poze zilnice și cu mult mai puține cuvinte dați Follow profilului meu de Instagram. Acolo-s toți. De când nici nu mi-i amintesc. Și omul.

Azi am terminat un puzzle, am schimbat calendarele(cu pisici și căței, dooooh!) de pe pereți și am făcut liste. Clișeu.
Liz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + nineteen =