Si iata ca timpul trece…

…şi ne apropie în loc să ne despartă… Datorită, graţie şi mulţumită lui Cristi, iată că ne adunăm într-o grămadă ordonată (în toate sensurile posibile) încă o data ceea ce îi dispera pe unii oameni ce se consideră superiori rasei comune a bloggerilor; iată că vom abera probabil iarăşi ceva timp în jurul unui suc/cafea/bere/apa plată şi vom încerca să ne cunostem/remarcăm/impunem/împrietenim; ne vom simţi unii în plus fiind prea tineri, unii în plus fiind prea depăşiţi de mult de-adolescentă; vom zâmbi, face poze, spune bancuri şi nu în ultimul rând ne vom gândi cum vom relata întâlnirea pe blog a doua zi simtindu-ne mândri că am fost prezenţi (mai puţin cei ce se cred prea interesanţi să participe la un pahar acidulat de vorba cu bloggeri începători).
Sfatul meu este să veniţi sâmbătă la Mond’art la 18 fix sau dacă nu veniţi plimbaţi-va prin parcul din faţă şi spionaţi!

This entry was posted in Blogl.

4 comments on “Si iata ca timpul trece…

 1. Cristian Ciofu says:

  multam ca ai dat mai departe Liz :p

 2. Liz says:

  e si pentru noi nu numai pentru tine…cu placere si multumesc…

 3. alexandru petras says:

  e deja intalnirea a 4-a? mai nu mi-am mai deschis feed-ul de 3 zile … si eram sa ratez intalnirea :)) mergem la Mond`art? super bine …. oricum pentru un proaspat intelectual era si cazul sa schimb terasele cu bere unde am atarnat o viata cu o cafenea ceva mai stilata :) ne revedem acolo !

 4. green says:

  Niciodată nu ajung. :| Frustrating.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =