Ştiu să iubesc!


(foto)

Superputerea de a iubi chiar şi atunci când ţi-a dovedit că nu-ţi merită iubirea.

richie

E doar superputerea de-a iubi.
N-am să accept să mă înveţe nimeni să iubesc. Pentru că ştiu să iubesc. Nici unul căruia i-am spus te iubesc nu s-a plâns că nu îl iubesc cum trebuie sau nu ştiu să iubesc.
Un om care mi-a invadat sufletul rămâne pentru totdeauna în el. Nici o altă iubire de zeci de ori mai puternică nu poate detrona locul căpătat în suflet odată cu sentimentul dat la momentul când nu ştiam altă iubire. Doar omul care mă insipira o poate face. Atemporal, eu de atunci îl voi iubi total şi ireversibil pe el de-atunci. Lăţind momentul … e pentru totdeauna.
Când inima mi-e plină şi sufletul iubeşte, nici un alt zâmbet n-o să mă poată, nicicum, cuceri.

This entry was posted in Coffee.

23 comments on “Ştiu să iubesc!

 1. 5zambete says:

  Off ..de fiecare data ma surprinzi, pentru ca poti sa scrii exact ce sufletul meu dicteaza :)
  mi-ai lipsit >:D<

 2. Anonymous says:

  eu stiu pe cineva care nu poate sa spuna "te iubesc"in 9 luni de zile,avem amandoi 31 de ani,dar eu nu crede-am ca voi intalni vreodata asa ceva,am fost vrajit,orbit ….

 3. Liz says:

  5z, multumesc mult… si mie mi-ati lipsit. Trecuse luna plina si nu gaseam ragaz in fata unui calculator, venise vacanta si iarasi nu am prins momente libere, m-am agitat, am muncit si am sperat…dar… I'm back!
  Anonim, se-ntampla si din ambitii ciudate si jocuri naive. "Spun o singura data in viata te iubesc" gen sau filosofii prostesti precum ca intr-o singura viata nu ajungem sa iubim niciodata cu adevarat. Total gresit. Exista si varianta sinceritatii: nu simte.

 4. Anonymous says:

  cata dreptate ai liz,si daca-ai sti cat de apropiata esti de aceasta persoana…

 5. Anonymous says:

  iar ea crede in aceste filosofii despre viata spuse de nu stiu cine ,ce intelectual…mai mult,chiar se ghideaza dupa aceste definitii absurde.

 6. Liz says:

  Apropierea este relativa… de obicei in jurul meu sunt oameni care stiu sa iubeasca si o fac total… :)
  Filosofiile de viata si modelele de urmat in gandire sunt bune… la fel si sinceritatea…
  Nu am inca 31 de ani si totusi ma aflu la varsta cand pot si stiu cum s-abuzez de sinceritate si sentimente simtite…
  Pricipii proclamate sus si tare suna bine dar nu sunt neaparat reale si dorite… si, crede-ma, oricine isi doreste sa iubeasca, sa declare si sa se laude cu ce simte… restul sunt doar masti si aparare, poate…

 7. ILANA says:

  mereu iubești mai mult ca prima dată… Sau așa se spune. Eu am un „antivirus”, nu prea știu cum e. Poate nici n-am găsit pe cineva care chiar să merite. Când aveam impresia că poate fi ceva, o dădea în bară și îmi trecea…

  Felicitări pentru această superabilitate :)

 8. Liz says:

  Multumesc, Ilana… stii, in momente de depresie o crezi mai mult blestem decat abilitate… si-apoi revii si-o vezi ca binecuvantare…

 9. ramses says:

  bravo!

 10. Liz says:

  ramses, ironic? again?

 11. ramses says:

  nu e ironie. de ce sa fie ironie? ce as putea sa comentez?… nu pot sa te judec pentru ceea ce simti deci nu pot comenta despre asta… nu simt o mare de sentimente contradictorii cand citesc postul si deci nu pot sa las comentarii adolescentine… in scimb pot aprecia ce scrii si cum scrii si curajul de recunoaste in fata ta si a celorlalti ce simti si cum simti, deci cu riscul de a ma repeta… bravo!

 12. ramses says:

  scuze pt "h"-ul din "schimb"… in apararea mea pot spune ca in franceza "h"-ul e mut

 13. Liz says:

  ramses, nici daca cerseam un compliment sigur nu il primeam asa elaborat. Plecaciuni… multumesc!

 14. Jul says:

  Stii sa iubesti! Si asta ne ajuta sa iesim din cele mai rele pase.

  Multumesc.
  Stiu ca deja stii dar nu strica sa iti aduc aminte: Esti cea mai tare!

 15. Liz says:

  Iti raspund cu tine lipita de partea mea stanga… na!

 16. Anonymous says:

  liz iti multumesc ptr explicatiile date si chiar raspunsurii,cu un singur lucru nu a fost inzestrata si anume"suflet".Nu am cerut decat un simplu"te iubesc"spus si simtit,cel putin a fost sincera si a tacut.pe curand…

 17. Liz says:

  anonim, cel mai sincer te iubesc oricum nu ti se va parea nicicand cel primit si asteptat ci numai cel care te va surprinde… Stii cum e, daca meriti te iubescul il vei primi!

 18. aladin says:

  din partea ei niciodata si oricum prea tarziu….a fost o relatie bolnava plina de energie negativa.

 19. Liz says:

  aladin, exista oameni de la care vrem sa auzim te iubesc. Nu neaparat cei carora simtim sa le si spunem te iubesc. Si binenteles nu e necesar sa auzim ci sa simtim. Desi eu sunt o persoana care mi-as maximiza si exagera emotiile oricum… spunand te iubesc, tipand sau scriind pe scoarta copacilor daca o simt… altii sunt poate mai reci, se conserva, pentru ce oare nu stiu.

 20. aladin says:

  "tipand sau scriind pe scoarta
  copacilor daca o simt…"asa am fost eu.Eu cred ca stiu se conserva ptr ei sau nu le comvine cevau-l oferit se iubesc numai pe ei vor sa simta totul la maxim iar u oferi si tot oferi pana esti epuizat fizic,psihic si eu ii numesc narcisisti.

 21. Liz says:

  Nu toti oamenii sunt asa… hai sa ne inconjuram cu oameni care stiu sa iubeasca… care stiu sa sacrifice/daruiasca/arate … hai!

 22. aladin says:

  Da,Liz dar eu am avut nevoie doar de un singur om"EA",restul stim cu totii cum sunt mai mult sau mai putin,dar o sa-ti urmez indemnul….:)

 23. Anonymous says:

  nu stiu sa iubesk….cred k ma iubesc pe mine mai mult ca pe oricine sunt egoista, foarte egoista…:( cantaresc ceia ce ofer si mai iua dak e in plus, de ce sunt asa, acum sunt cu EL…tin mult la el, dar, nu pot sa iubesc, sa iubesc cu tot sufletul , mam coorfonat, nush mam opus faptului de ai oferi toata iubirea, am ascunso, si acum nu o mai put scoate la iveala,…mie frika poate sau ce naiba o fi … incerk sa ma invat de la el dar nummi iese nimik…:((((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + seven =