The sound by which I live and die

This is the soundtrack of my life…

  Un laptop mare şi străin în poale. Picioare ghemuite pe blana caldă şi întunecată a unei lupoaice blânde ce şi-ar fi dorit să ştie să toarcă precum o pisică. O muzică ce mă descoperă. Nu-ţi caut defecte. Nu ai. Sau poate unul şi acela e fatal. Şopteşti grav când ieşi din cameră chiar şi pentru 5 minute “pe deocamdată!”. Şi dispari. Nu îţi simt lipsa şi n-am cum. N-o să te doară-n veci o pişcătură de ţânţar pe-o gambă fracturată, vânată şi rece. Şi nici măcar n-am să gândesc că pişcătura o să vindece. Învăţ să tac, s-accept, s-ascult. La tine tot miroase a mosc. Mosc rimează cu vâsc. Îmi vine să pun bookmark la blogul meu pe-acest calculator străin. Şi n-am s-o fac. Zăpada se aşterne, se vântură,  îngheaţă. E calm şi cald în case şi iarna e confuză… nu o urâţi… e ceea ce cu toţii am dorit în gând sau tare, zgomotos.  Plec la cumpărături bizare. Căciuli, eşarfe, lumânări, rom şi budincă, wisky şi cola, sirop de mure. Sună frumos. Cum să nu-ntrebi nici pân-acum ce e cu mine, cine sunt??
Enjoying Blaze.

6 comments on “The sound by which I live and die

 1. docica says:

  Liz, nu stiu ce scrii cu adevarat in randurile astea. Ori citesc eu printre randuri fara sa vreau si fara sa constientizez, ori ceea ce transmiti tu in mod direct si clar este atat de puternic incat provoci lacrimi. Ma faci sa-mi fie teama si mila si tristete in acelasi timp. E ca si cum se intampla ceva rau cu tine si strigi :AJUTOOOOOR! si eu nu stiu cum sa fac sa fiu langa tine. Nu-mi esti prietena sau poate ca esti o prietena mai speciala. Te cunosc doar de la intalnirile blogerilor si nu stiu nimic despre tine si viata ta. Dar ce scrii aici ma provoaca. Poate de asta mi-e atat de drag blogul tau… si tu.

 2. Liz says:

  docica, ce comentariu frumos de la tine… sunt strigate de ajutor si multumesc ca le auzi si simti nevoia sa-mi raspunzi… Oricine poate la un moment dat a tipat in el dupa ajutor si fiecare s-a simtit incercuit si fara idee de ceea ce se-ntampla.. Imi pare bine ca ne cunoastem si te imbratisez cu drag… mi-e bine oarecum si o sa-mi fie… Iti multumesc.

 3. evergreen says:

  Nu stiu ce sa spun. Rumeg cuvintele tale. Cuvinte asezate grozav.

  :)

 4. Liz says:

  evergreen, tu mi-ai transmis deja azi ceva fericire subliminala prin postul tau :)

 5. IfeelSoDifferent says:

  Ti-am parasit blogul pentru cateva zile, am parasit pana si blogul meu si altcineva mi-a luat locul pentru a scrie cateva cuvinte. M-am intors, m-am intors sa citesc strigatele tale de ajutor, planurile tale de cumparaturi, combinatiile tale de wisky cu cola sau rom si ce o mai fi.
  Ai grija de tine!

 6. Liz says:

  Ifeelsodiff, ti-am simtit lipsa si am vazut inlocuirea… am luat-o ca atare… bine ai revenit, aici, acolo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + 7 =