You’re The One That I Don’t Want

Relațiile nu vin cu mostre. Oamenii nu vin cu trailere. Doar iubirile vin cu teasere. Pur marketing hormonal. Și ne-aruncăm cu capul înainte. E tot ce ne-am dorit. E altceva decât am avut vreodată. E exact cum nici nu credeam că există.

O să fie bine… Doar dacă păstrăm senzația de teaser, ne recunoaștem meritul trailerului și catalogăm senzația timpului împreună ca mostre de viață. Neacceptată. Nepotrivită. Nefericită.

Cred că doar după ce ne explorăm toate posibilitățile relației dintre noi putem să ne dăm seama care e forma cea mai bună în care să funcționam. Forever. Cred că putem fi prieteni foarte buni doar după ce ne convingem că nu putem fi niciodată mai mult de-atât. Cred că noi vindecăm timpul și nu invers. Depinde doar ce vrem unul de la celălalt.
Dacă nu știm, e grav. Dacă intensitatea e aceeași, e perfect.

E așa haos în mine încât abia aștept izolarea. Mea.  Am scris acum două zile un draft de despărțire lung și greoi. N-am vrut să-l public. Dar și postarea asta tot de despărțire pare.

Plec la București atârnată de un balon roz. Fucsia. Ascult rock câteva zile. Beau bere. Fac poze. Strâng prieteni în brațe. Adorm pe umăr cald. Plâng, râd, cânt. Rock the city 2013.

Zâm besc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − fourteen =