Art is to nourish the roots of our culture

..and society must help the artist to follow his vision wherever it takes him…

Cu sprijinul BGG (Blog Gathering Galați) și la inițiativa Laurei, încercăm să facem să se întâmple ceva frumos în Galați. Lansarea volumului de poezie contemporană Cobalt al autorului Claudiu Komartin.
Cum este gândit și cum se plănuiește a fi organizat, va ieși un eveniment frumos tare, o injecție de speranță, de cultură și de poezie, o ploaie de cuvinte frumoase și stare de bine.

Noi, bloggerii din Galați vrem evenimentul ăsta la noi în oraș. Vrem lansare de volum de poezie contemporană. Vrem autori tineri să ne vorbească despre ei și cuvintele lor. Vrem artă și artiști. Vrem cultură.

Pentru un astfel de eveniment avem nevoie de sponsori care nu vor întârzia să apară având în vedere lista destul de mare a susținătorilor și sponsorilor de la ultima întâlnire BGG pe care Georgiana și Revista Explore s-au asigurat să îi avem.
Pentru a sprijini proiectul BGG Cobalt vムrog să luați legăƒtura cu managerul de proiect la contact@madeingalati.ro.
Pentru informații suplimentare despre organizare, despre eveniment și autor și despre implicarea noastră mai puteți citi pe MadeinGalati.ro, Gabriel Ursan și Blogul Laurei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =