Captain, I wish to report a mutiny, I can name fingers and point names

M-a apucat o dorință dinaia de așezat totul în ordine, de eliberat rafturi și schimbat perdele, de tuns părul mai scurt și vopsit proaspăt, de împachetat tot și dus la mama, de lipit postere și pictat pereți, de colorat permanent bucăți de piele și gătit mâncăruri mediteraneene. De obicei m-apucă toamna când se instalează răcoarea sau primăvara când dă firul ierbii. Îmi fac liste de cumpărături bizare de nomad: rucsac, termos, sucrazit și nes. Și-apoi altele de settled: pământ de flori, ciocan și detergent de vase. La chestii scumpe dorințele sunt la fel de împărțite între leptop mic și subțire și cameră photo ca a Inei. Clar nomad. Apoi dau din picior alintată și vreau comp bun să-mi leviteze pe birou și un sistem home cinema. Clar settled.

Mi-e bine tare și mi-e deajuns. Apoi e insuficient și limitat și mă frustrez. Apoi realizez că n-am timp pentru câte pot și vreau. Încerc organizare, reorganizare și administrare, prioritizare și planificare. Apoi renunț la gânduri, dau foc la liste și trăiesc pur și simplu.

Dau la schimb somn odihnitor pe insomnie!

*deep breath* …gusfraba…

5 comments on “Captain, I wish to report a mutiny, I can name fingers and point names

 1. Dana says:

  cineva a venit vrednic din concediu :-)))))))))).spor la scris.

 2. Blizz says:

  Gusfraba :))

 3. Cati says:

  Ma apuca si pe mine gandurile asta,la fel ca si pe tine ,tot toamna pentru ca vara imi este mult prea lene de organizare.
  Ahh…iti dau insomnia mea !

 4. Evergreen says:

  Bine ca ai dat foc la liste… io m-as tolani la mare. Toata vara. Si toamna as cumpara pamant de flori sa umplu ghivecele :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × four =