Get ready for succes!

Poza buzzcamp

 

Vestea despre BUZZ!Camp a ajuns și la mine și imediat împărtășesc și cu voi despre ce este vorba. Întotdeauna am crezut că toate evenimentele și campaniile de dezvoltare personală, branding și publishing se întâmplă oriunde în altă parte decât în Galați. Și am citit recenziile evenimentelor la care luau parte bloggerii pe care eu îi citesc, în Timișoara, Cluj, București, Iași sau am ascultat poveștile bloggerilor gălățeni plecați câteva zile acolo unde lucrurile importante se întâmplau.

Iată că Inspire Business, compania care a ajuns la a 9-a ediție a inițiativei BUZZ!Camp, aduce caravana și la Galați, pe 16 mai.

Ei explică bine și frumos în comunicat despre ce este vorba:

“BUZZ!Camp este un eveniment dedicat tinerilor cu potențial, care sunt interesați de

dezvoltarea lor personală și de asimilarea cât mai multor cunoștințe. Caravana Națională va începe pe 4 aprilie în Timișoara și se va încheia pe 16 mai în Galați.

BUZZ!Camp este structurat pe 3 etape:

1. Săptămâna educației BUZZ!Camp în București (5 zile de conferințe și workshop-uri): 15-19 aprilie 2013;
2. Caravana Națională BUZZ!Camp: Timișoara (4 aprilie 2013), Iași (11 aprilie 2013), Cluj (23 aprilie 2013), Brașov (25 aprilie 2013), Sibiu (27 aprilie 2013) și Galați (16 mai 2013).
3. Săptămâna Webinariilor BUZZ!Camp.”

Dacă vreți să știți mai multe și dacă vreți să fiți prezenți, aflați unde, când și cum de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/buzzcamp.ro și www.buzzcamp.ro

Eu zic că nu e de pierdut, mai ales când ești tânăr și când cel mai bine îți prind discuțiile și sfaturile despre carieră și dezvoltare personală, despre angajatori, companiile mari, branduri și ambiție.

This entry was posted in Blogl.

2 comments on “Get ready for succes!

  1. Iza says:

    Interesant! Ma gandesc si eu sa particip!

  2. Oana says:

    Pacat ca este departe de Tg Jiu. Mi-as fi dorit sa particip si eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − one =