În dragoste şi în război totul e permis.

Pe sistemul “Zâmbeşti aşa frumos pentru că ai făcut în teză?” “Sau că te-am văzut pe tine!” mă văd nevoită să mă recunosc vinovată, cea mai cea rea, al doilea cea e intenţionat, să îmi cer scuze pe motivul că nu merită atâta răutate şi alte asemenea…
Iată:
Îmi cer scuze pentru vorbele urâte, grele şi în public. Dragostea dacă nu e nebunie curată nu are nici un sens îţi spuneam şi râdeai. Ştiu că o să îmi ierţi răutatea şi o să îmi zâmbeşti data următoare când ne vom vedea, oricând ar fi ea. Nimeni nu a încercat să îmi înţeleagă furia într-una din zile şi mai apoi acţiunile. Poate doar testam. Poate vroiam să văd sinceritatea nouă şi proclamată până unde merge. În fine. Sunt doar om. Un om care te-a avertizat de la început de priorităţi şi butoane de panică ce nu trebuie apăsate. Ţi-a cerut în schimb sinceritate. Şi-apoi dacă nici tu nu-mi înţelegi reacţiile şi pasiunile restul nu o vor face niciodată. Deci scuză-mi reacţia şi ieşirea cu spume. Iată că testul a fost poate cu succes şi a reacţionat cine trebuia să reacţioneze. Îmi pare rău. Şi-apoi faza în sine nu merită atâta consum de energie. Scuză-mă. Când o să-ţi vină să răspunzi “maaaaro” sau o să te întrebe cineva de ce vrei gumă ştiu sigur că o să-ţi aminteşti cu drag de mine/noi.

8 comments on “În dragoste şi în război totul e permis.

 1. knoxage says:

  Da, chiar totul e permis, dar nu si onorabil sau demn!

 2. Liz says:

  S-a gasit cine sa dea lectii de onoare si demnitate! Te rog! Am pretentii! Iubirea nu are legatura cu onoarea si demnitatea! Dintre toti oamenii tu ar trebui sa stii cel mai bine! Ne permitem dialogul asta nu?

 3. sofie says:

  Liz…nici nu poţi să-ţi imaginezi cum am reacţionat azi când mi-a povestit ce ai scris. Mi s-au tăiat picioarele şi am crezut că-şi bate joc de mine. Eu nu am avut net 3 zile. Azi am alergat peste tot şi nu am putut intra sa citesc până acum…M-ai acuzat de trădare. Ce legătură are trădarea cu ceea ce simt eu. Tu mai bine ca mine ar trebuii să şti că e posibil după un singur sărut să înnebuneşti instantaneu şi să nu-ţi mai pese de nimic. Da poate am trădat. Da sunt egoistă. Dar şi de ce? Pentru că tu mi-ai arătat cât de mult bine îţi poţi face cu un strop de egoism. Încă sunt şocată…şi da. încă zâmbesc când mă întreabă cineva de gumă.

 4. ILANA says:

  o dată am rugat pe cineva să nu se îndrăgostească de mine. Normal că s-a întâmplat opusul și că m-am îndrăgostit și eu de el. Din frustrarea mea s-a născut blogul :D (rămâne între noi… și toți cei care-ți vor citi blogul :)) )

  Doar când ești în stare să faci nebunii știi că iubești/ții la cineva :)

 5. Liz says:

  Sofie, ti-am zis ca o sa fim bine… si e cum spun eu mai mereu… Iti multumesc ca ai inteles si iertat…
  Ilana, chiar eram trasa de urechi pentru publicarea fazei in sine si-apoi am zis ca e o scuza prea retard cu spalatul rufelor in public… asa cum pe blog imi public pasiunile, iubirile, imi tip senzatiile si frustrarile pot publica o suparare, starea de nervi si furia… important e ca le realizez mai apoi…

 6. 5zambete says:

  ti-am dat o leapsa. vezi la mine pe blog :)

 7. ILANA says:

  dam e foarte importanta treaba asta :)

 8. Liz says:

  ca orice alta senzatie… si asta este/a fost importanta… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =