Iubire, un cățel, o bicicletă și multe aventuri de călătorie

Mâine mă duc la o lansare de carte. Mă duc pentru că o urmăresc de mult timp pe Laura, îi citesc articolele cu drag și emoție, îi urmăresc evenimentele și zâmbesc cu sufletul cu tot la pozele ei, la descrieri și la fericirea pe care o emană. Acum că am și cunoscut-o când a vizitat Schimbul de Cărți pot să vă spun cu toată convingerea că e un om care te îmbogățește din primele câteva cuvinte schimbate. În jurul ei, ca un meteorit pufos și alintat, planează Domnul Tic și deasupra lor și-n jur, în nori de zâmbete, plutesc toate ale lor aventuri despre care vrei să afli, vrei să știi, vrei să le trăiești și tu mai ales dacă le auzi povestite cald de Laura.
Mă bucur că Domnul Tic și a sa Laura au ajuns și la Cluj-Napoca. Mă bucur că i-am cunoscut și i-am iubit din prima și mă bucur că am onoarea să mă duc la lansare.
Mâine la 17:30 în ceainăria La Perne se lansează Domnul Tic și alte iubiri de prin lume – vol. 2.

Va fi un eveniment vesel și cald cu pufoși căței alergând pe sub scaune, cu ceaiuri parfumate și prăjituri gustoase, cu aventuri povestite și cărți de luat acasă și iubit.
Veniți! Jur că o să vă placă maxim și că o să vă umple inima de dorul aventurilor.

“Cea mai mare pasiune este cea de-a trăi intens. De-a iubi cu patimă, cu totul. De-a te juca în fel și chip, de-a face piruete prin viață ca și cum fiecare zi e cea mai grozavă. Eu nu știu altfel. Împreună cu Andrei, Tic, bicicletele și aparatul suntem o mica familie. Suntem familia lui Tic :) Momentele frumoase petrecute cu ei, fie că erau amuzante, înduioșătoare sau pline de tâlc, mă împingeau la scris. Să le păstrez, să le retrăiesc, să spun tuturor cât de frumos este să fii Laura. Să ai un Andrei, să ai un Tic.”

Laura si Domnul Tic

8 comments on “Iubire, un cățel, o bicicletă și multe aventuri de călătorie

 1. Flo says:

  De ieri, prin dumneata, cunosc si eu pe Domnul Tic si pe-ai lui. Mulsumesc! :)

  N-am mai comentat de-o tona de ani. N-ai mai scris de-o tona de ani. Da’ ii bine, c-ai scris si c-am comentat despre oameni frumosi.

 2. Ana says:

  Ce faaain! O citesc şi eu pe Laura, probabil tot datorită ţie, şi mi se pare incredibil de frumoasă lumea ei. Mă bate un gând, poate-o aducem şi la Galaţi :) Pup

  • Liz says:

   Vai, sa o aduceti la Galati! O sa va placa tare tare de ea! Si cred ca ar veni ca-i plac mult calatoriile :).

 3. valentin says:

  Călătorii grozave cu bicicleta și cățel. N-aș fi crezut că poate fi așa interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × five =