Magazinele mele preferate de pe Breslo.ro

De câțiva ani buni mi-am lansat mica mea colecție de bijuterii și obiecte de decor handmade deci nu-i un secret pentru nimeni că lucrez cât îmi permite timpul să postez noutăți în magazinul online de pe Breslo.
Ceea ce nu v-am spus niciodată este că eu cumpăr foarte multe produse de pe Breslo și am o grămadă de magazine favorite și o lungă lista de dorințe pentru fiecare anotimp, stare, cameră sau prieten.
Mi-e ușor tare să vă recomand creatorii mei preferați pentru că nu trebuie decât să învârt privirea în cameră și le văd minunile.
De când am descoperit-o, sunt fan Peticel. Am din magazinul ei, comandate sau primite cadou de la prieteni care îmi știau preferința, cutii pictate cu pisici, arici și iepurași, două gentuțe pictate personalizat (una intitulata chiar cat, coffee and shampoo bubbles :) ), portofel de fetru, broșa și săculeți cu levănțică și molii comice pictate.
Din magazinul Inei am cele mai multe perechi de cercei cu pisici, inimioare negre, tablouri pictate și insigne, cutiuțe cu pisici și sugarskulls, medalioane pictate sau modelate de purtat la gât și chiar și-un licurici fosforescent din fimo.
De la Siana mi-am cumparat suport de cercei, cutiuțe de inele și suport de catifea pentru brățări. Toate bijuteriile personale sau create trebuie să aibă suport pe măsura frumuseții lor.
De la Brândușa mi-am cumpărat o geantă imensă, hipioată, moale și rezistentă. Am purtat-o și încă o port cu drag.
De la Bobocica am semne de carte cu funduri de pisici sau tentacule de caracatiță, broșe de fetru cu gărgărițe și cană cu linguriță personalizate pentru nepotul meu, Eduard.
Din Atelierul Dănuței am cercei și pandativ din sârmă argintată modelată în forma numelui meu și cei mai faini cercei cuff.
De la Floriknoture am cercei mari floare în culorile curcubeului și un pandativ floare pe șnur negru.
De la Wana-ddart am o cană de cafea pictată și veselă și ghivece de flori din ceramică.
De la Zuzulicea am set de cercei și medalion pictat cu pisici mirate pe ceramică.
De la Mariet am cercei geniali în culori neon. Pe unul scrie Happy și pe celălalt Spirit.
De la Roxi mi-am luat un sugarskull superb din fimo cu cristale swarovski.
Și-s nu-s toate magazinele mele preferate când mă apucă febra cumpărăturilor. E plin Breslo de creatori talentați și pe gustul meu. Și dacă mă uit bine prin cameră chiar văd câteva lucrări ale unor artiști care au câștigat concursuri de artă pe Breslo dar încă nu și-au deschis magazin și eu îi aștept nerăbdătoare să le fac vânzare.

  Handmade Stuff Handmade Stuff #2 Handmade Stuff #3

2 comments on “Magazinele mele preferate de pe Breslo.ro

  1. […] Lizknot ne povesteste despre magazinele ei preferate de pe Breslo si ne deschide cutia cu minuni handmade adunate in timp. Admirati-le aici. […]

  2. LIDIA-BRAILA says:

    Buna dimineata!
    Mi-am deschis de curand un magazin virtual pe Breslo,a carui nume este “LIDI”.
    Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre bijuterii.Pozele nu sunt de soi.
    LIDIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =