"Care ai fost a mea toată"

  

                                                                     (anul trecut, anul asta…)
Unii oamenii îmi înşeală aşteptările şi îmi servesc dezamăgiri mărunte zilnic la fel cum alţii mă conving pe zi ce trece câtă dreptate am avut să-i vreau alături şi să-i iubesc. 
 Unii se transformă treptat sau brusc şi des şi mă fac să le iubesc fiecare faţă/fază/etapă sau ipostază. Alţii afişează şi se mândresc cu transformări şi maturizări ce nu există în realitate sau în spatele privirii lor. 
 Pe soare dogoritor sentimentele mele au forma rochiţelor vaporoase fără bretele. Pe ploaie şi aer răcoros, curat, au forma cămăşilor cu mâneci lungi şi guler ridicat.
 Ilana ne-a făcut să stăm o seară înghesuiţi pe bestial.ro, pe care îl ştiam şi îl răscolisem în prealabil de mai multe ori. Acum putem confirma că de luni, pe soare ne vom plimba în tricouri cu Slipknot şi System of a Down, pe ploaie în hanorace negre cu glugă şi la petreceri vom purta cravate cu scheleţi. Dubios. 
 Promit să nu mai lipsesc de la nici un concert. Momentan n-am nici o rezervare, nici un bilet. Sau am. Condiţionat. Deci n-am. Stone Sour. Câteodată îmi doresc şi Korn. Nu ştiu de ce.
 Bârfe şi noutăţi: am pisic mic ce bea lapte cald din biberon, acum fac din noduri şi cercei (îs curioasă cine o să mai facă), Puf şi Ale pleacă la concurs sâmbătă (stupoaaare), n-am avut ieri loc în Geenie să-l sărbătorim pe copilul Grig. Si chestii noi din plăcere si lipsă de ocupaţie.

4 comments on “"Care ai fost a mea toată"

 1. Ana says:

  Practic ştiu şi eu să fac brăţări din noduri, am învăţat la şcoală. Dar cele făcute de tine sunt de-a dreptul extraordinare! Comentez aici, că dincolo nu am cum :) Am devenit fană, clar, iar la primul târg promit să iau ceva lucrat de tine. Habar n-am cum voi alege. Succes!

 2. Liz says:

  Ana, multumesc… Iti fac cu placere orice vrei, si cu dedicatie, binenteles… pe blogul de lucru manual e tema asa… comentariile sunt la numarul mic din dreapta sus, portocaliu… si poze detaliate… cred ca schimb tema…

 3. Camelia Bucur says:

  sa-ti traiasca pisoiul:P dupa ce n-o sa mai bea din biberon, o sa faca "colacei si cozonacei":D vreau poze:P

 4. S says:

  dadaa :P… poze cu pisicu' :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − 3 =